Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dalej mnie to dołujeGeneralnie wtedy możesz ciągnąć L4 do porodu, które opłaci ZUS - no ale macierzyński już słabiutki bo 1000zł
ja siniaka nowego póki co nie mam ale takie w miejscu ukłucia czerwona plamka zostaje jakby zasiniona.A u mnie ten jeden lipny a tak to nic![]()
Za 1000 zł to nawet mieszkania nie opłacę bo płacę niecałe 2 tyśGeneralnie wtedy możesz ciągnąć L4 do porodu, które opłaci ZUS - no ale macierzyński już słabiutki bo 1000zł
Ale potem jeszcze chociaż 500+ na dziecko wpada. Na jedzenie dla dziecka i pampersy starczyGeneralnie wtedy możesz ciągnąć L4 do porodu, które opłaci ZUS - no ale macierzyński już słabiutki bo 1000zł
tez mi chodzi po głowie OlekNo i tak będzie mój syn miał na imię! Stary tak wymarzył i niech mu będziea jak córka to sama nie wiem, Natalia, Luiza albo Eliza
![]()
ja brałam inofem wg zalecen na opakowaniu. Później kupiłam z prenacaps ovi i jedna miarkę rozpuszczałam raz dziennie.Laski które biorą inozytol. Jakie dawki bierzecie?
Bo mi lekarz tylko powiedział, ze mam brać, zapomniałam zapytać ilei tak sobie biore już drugi miesiąc wg tego, co jest na opakowaniu napisane..
Cudownie! Ilość konkretnaJest!