reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Przed chwila miałam takie myśli, że kurde jednak nie chce zajsć w wakacje, chce się bawić na swoim weselu i poprawinach i poprawinach poprawin. A teraz czytałam na fb posta grupy Mamy mamom i było pytanko o bole porodowe. Poczytalam koemtarze i chce mi się ryczeć i chce być w ciąży już i już rodzic.
Ja pierdziele jakie mam emocjonalne jazdy w tym miesiącu 🙈
A kiedy się hajtasz ?

reklama
Jaki

Jaki araenał 😂
Ja to po dwa w rossmannie - ale ze mnie nowicjusz 😂
Nie no, wiem, ze ogólnie śmieszne i wychodzę na niezrównoważoną 🤣 ale jestem po ovitrelle i chce sprawdzić kiedy mi zejdzie z organizmu, wiec pewnie z dycha mi zejdzie do samego okresu, a kupować 10 się nie opłacało bo płaciłam za przesyłkę, dobrałam do równego i darmowej wysyłki ze smartem 😀 przecież jak mam płacić 10zl za przesyłkę to w tej cenie mam 3 testy, a nie będę kupować 15 bo to nie do równego wiec wzięłam 20 😀 Grażynka biznesu

Nie no, wiem, ze ogólnie śmieszne i wychodzę na niezrównoważoną 🤣 ale jestem po ovitrelle i chce sprawdzić kiedy mi zejdzie z organizmu, wiec pewnie z dycha mi zejdzie do samego okresu, a kupować 10 się nie opłacało bo płaciłam za przesyłkę, dobrałam do równego i darmowej wysyłki ze smartem 😀 przecież jak mam płacić 10zl za przesyłkę to w tej cenie mam 3 testy, a nie będę kupować 15 bo to nie do równego wiec wzięłam 20 😀 Grażynka biznesu
Dziecko ja mam ze 30 testow w szufladzie i jak cos kupuje to jeszcze domawiam xd ostatnio 4 dokupilam xD

@Erinti7 gartuluje! Cieszę się, że podjęłaś taką decyzję - bardzo Ci kibicowałam :)

Ja jestem w swojej starej pracy ostatnie dwa dni stacjonarnie - dużo miłych spotkań i słów, ale tez sztuczności z dyrekcja. Bardzo się cieszę, że od nich odchodzę :)

Jestem po rozmowie z dyrektorka z innego działu - zakresowo bardzo ciekawie, bardziej międzynarodowo, po części pracowałabym przy czymś co znam tylko z innej strony ale z bardzo fajna babka, dodatkowo przy dużym zagranicznym projekcie. Mam zgodę na prace zdalnie. Kasowo nawet trochę więcej niż teraz, a generalnie to są już bardzo spoko pieniądze - takie na normalne życie i jeszcze można coś odkładać. Do tego na 4 dni w tygodniu. A z minusów - działalność i to jednak ta sama firma, tylko inny dział.
Jutro mam spotkanie w dużym wydawnictwie - tam z minusów to umowa na zastępstwo.
Umowa na zastępstwo chyba lepsza niż działalność 🙃

reklama
Do góry