Bibi89
Fanka BB :)
Ej no teraz to juz zaczynam sie zastanawiaćCo Wy wyczyniacie, ze Wam pęka?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej no teraz to juz zaczynam sie zastanawiaćCo Wy wyczyniacie, ze Wam pęka?![]()
Bób tak chciałJa mam kuzynkę która dwa razy wpadła bo gumka jej pękłatakże zdarza się
![]()
Jak byłam w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna, która tez poroniła ale miał już trójkę dzieci. Pierwsze dziecko bylo z nieregularnie branych tabletek antykoncepcyjnych a bliźniaki z pękniętej gumki. Teraz o kolejne się starali i poroniła - i zartowala sobie, że lepiej szło jej robienie dzieci z antykoncepcjaJa mam kuzynkę która dwa razy wpadła bo gumka jej pękłatakże zdarza się
![]()
Taki trochę śmiech przez łzyJak byłam w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna, która tez poroniła ale miał już trójkę dzieci. Pierwsze dziecko bylo z nieregularnie branych tabletek antykoncepcyjnych a bliźniaki z pękniętej gumki. Teraz o kolejne się starali i poroniła - i zartowala sobie, że lepiej szło jej robienie dzieci z antykoncepcja![]()
O jezu moje poniedziałki wygladaja tak samoWitam Was w ten piękny poniedziałek!Żartuję... Który poniedziałek jest piękny
tzn jak dla mnie, bo przez późne weekendowe chodzenie spać za cholere się potem nie mogę przestawić i w poniedziałki zawsze jestem niewyspana i chodzę jak zombi
A Wy lubicie poniedziałki?
Zdecydowanie nieWitam Was w ten piękny poniedziałek!Żartuję... Który poniedziałek jest piękny
tzn jak dla mnie, bo przez późne weekendowe chodzenie spać za cholere się potem nie mogę przestawić i w poniedziałki zawsze jestem niewyspana i chodzę jak zombi
A Wy lubicie poniedziałki?