Owulacja
Fanka BB :)
Czasem na USG dziecko wygląda jak bagietka więc Twoja wersja też jest prawidłowaPrzeczytałam: a tu byłeś bagietka u mamusi w brzuchu i musiałam przeczytać jeszcze raz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasem na USG dziecko wygląda jak bagietka więc Twoja wersja też jest prawidłowaPrzeczytałam: a tu byłeś bagietka u mamusi w brzuchu i musiałam przeczytać jeszcze raz![]()
Aaaaahahahahha nasz pies tez nie ma jednego jajkamasz rację, pasuje, nie ma jednego jajka![]()
Nasz jeszcze teżAaaaahahahahha nasz pies tez nie ma jednego jajkatzn ma ale w środku, w brzuchu
![]()
Będziecie go operować? Nam zalecają operacje bo może się z tego rozwinąc choroba ...Nasz jeszcze też![]()
Ginekolog Ci powie kiedy będzie owulacja lub po prostu będziesz musiała iść znów na monitoring np dzien lub dwa po pozytywnym teście owu, jeśli będzie płyn w zatoce douglasa tzn ze owulacja odbyła sie zgodnie z tym co wskazal test i w odpowiednim czasie podaj accofilKobity! Ja mam taka zagwozdke ! Udało mi soe umówić niestety prywatnie do jakiegoś gina na piątek. To będzie 13 dc. Owu pewnie będzie jakoś w weekend. No i teraz tak. Mam brać accofil 4 dni po owu lub od dodatniej bety, ale wole szybciej czyli 4 dni po owu.. i nie wiem czy jak np. Wezmę pod uwagę to ile będzie miał pęcherzyk w piątek, i to kiedy wyjdzie pozytywny test i od tego testu na drugi dzień odliczę 4 dni i zrobię zastrzyk to będzie to z sensem ?
Czy jeden dzień w ta czy w ta robi aż takie znaczenie ?
Nie wiem czy dobrze napisałam moja zagwozdke ale sama jeszcze nie ogarniam xD
Znam dziewczynę która z takim kleszczem jak Ty pojechała do szpitalaOpowiem wam moja wtope z ranawstalam wcześniej bo szlam do lekarza. Mój B oczywiście jeszcze spał. I jestem sobie w łazience, swedzi mnie noga - drapie i czuje cos dziwnego pod palcem. Od razu panika - KLESZCZ! Zwlaszcza ze po grillu 1 dziecko miało. A mam fobie, nigdy kleszcza nie miałam ale bleeeee
No i lecę do sypialni, budze mojego, ze chyba mamm kleszcza i ma mi wyciągnąć. On półprzytomny ale zabiera sie do rzeczy. I co? Oczywiście żaden kleszcz ale jakis strupek![]()
Kolor twarzy musiala niec buraczanyZnam dziewczynę która z takim kleszczem jak Ty pojechała do szpitalawyobraź sobie jej mine jak lekarz „zdrapal” jej kleszcza
![]()
Całe szczęście, że tylko taki! Ja generalnie kleszczy się nie boję, ale od kiedy mam coraz więcej osób w otoczeniu z boreliozą, wolałabym żadnego nie spotkać...Opowiem wam moja wtope z ranawstalam wcześniej bo szlam do lekarza. Mój B oczywiście jeszcze spał. I jestem sobie w łazience, swedzi mnie noga - drapie i czuje cos dziwnego pod palcem. Od razu panika - KLESZCZ! Zwlaszcza ze po grillu 1 dziecko miało. A mam fobie, nigdy kleszcza nie miałam ale bleeeee
No i lecę do sypialni, budze mojego, ze chyba mamm kleszcza i ma mi wyciągnąć. On półprzytomny ale zabiera sie do rzeczy. I co? Oczywiście żaden kleszcz ale jakis strupek![]()