reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Swoją drogą, bardzo dla mnie nietypowe, jestem 9dpo a tu mi się śluz płodny pokazał i zaczął mnie boleć jajnik :O Ja zwykle nie miewam takich objawów, a jeśli już to tak dzień przed albo w dzień owu(która zawsze przypada na 14dc)i zdarza się to dosłownie raz na kilka cykli, chyba ostatnio częściej... Mój okres trwał 2dni+2 plamienia, w pt idę z tego powodu na badania i monitoring, zobaczymy co tam ciekawego 🤔 I tak w tym mcu nie chcę się starać, ale tj pisałam, nie zabezpieczamy się, ale też nie będę celować w te dni, chociaż może one same się ucelują bez mojej wiedzy bo trzon zawitał xD

Ostatnia edycja:
reklama
Szukając odpowiedzi znalazłam taką tabelkę na dole strony. Ja o inozytolu dowiedziałam się najpierw od koleżanki i ona brała ovarin, więc też zaczęłam, niestety nie ma nigdzie info jaki jest stosunek... Ale tabelka przydatna, pokazuje stosunku inozytolu w danym preparacie i co jeszcze oprócz niego zawiera
Dzięki!
Widzę, że Inofolic Combi też ma dobre proporcje. To akurat też mam na stanie...

Ja teraz kupiłam prenacaps, bo chyba @olka11135 polecała. I skład ma spoko. I fajnie, ze nie ma tam niczego dodatkowego, bo po prostu resztę supli biore jak brałam a to dodatkowo zamiast starego inozytolu 😊
Prenacaps właśnie wykończyłam.
W ogóle wykupiłam sobie megapakiet do Diagnostyki, przebadam się na wszystkie strony, zobaczę, jak tam moje poziomy w ogóle...

Ja teraz kupiłam prenacaps, bo chyba @olka11135 polecała. I skład ma spoko. I fajnie, ze nie ma tam niczego dodatkowego, bo po prostu resztę supli biore jak brałam a to dodatkowo zamiast starego inozytolu 😊

Tak jak piję, ale też trzeba podwójną dawkę czyli 6 płaskich miarek. Dość kwaśne to jest
Ja to wyczaiłam od @Bibi89 gdzie dietetyk o tym mówił Link do: Login • Instagram

ovi_800.jpg

reklama
Do góry