Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Witam się przekazując piękną pogodę, tym które jej nie mają, chociaż jak patrzyłam na prognozę to pogoda piękna dziś w całym kraju
Gratulacje kolejnej rozdwojonej!!!
Ciekawa jestem jak tam u madymagdy...urodziła już czy nie? ja mam termin tak jak ona na 19 maja, też mogłoby coś u mnie drgnąć, ale Niunia jakoś się nie pcha
witam wszystkie forumowiczki i z tego co wiem jednego forumowicza![]()
wczoraj o 19,30 mojej Żoneczce odeszły wody (takie małe 'pyk' i zaczęło 'cieknąć') pojechaliśmy na luzie do szpitala siemieradzkiego, oczywiście obyło się bez skurczów. Tuż przed północą zadzwoniłem do szpitala i dowiedziałem się że Beatka urodziła poprzez cięcie cesarskie i czuje się dobrze, oczywiście później zadzwoniła że wszystko OK. Iga waży 3330g 53cm, ile dostała w skali niewiem do przez tel dowiedziałem się ze szpitala (ale i tak wiedziałem więcej i wcześniej niż Beatka). Aparat wyrychtowany jutro z samego rana ide robić fotki moim gwiazdeczką
.
Pozdrawiam wsztskiem ciężarówki![]()
PS jak umieściłem źle to uprzejmie prosze o przeniesienie
popzdrawiam
Łukasz
Gratulacje kolejnej rozdwojonej!!!
Ciekawa jestem jak tam u madymagdy...urodziła już czy nie? ja mam termin tak jak ona na 19 maja, też mogłoby coś u mnie drgnąć, ale Niunia jakoś się nie pcha