Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
To ja się kładę bo mój mężul zasną a ja jeszcze się nawet nie kąpałam -zróbcie cos ze mna ja torby nie spakowałam jescze 

do szpitala!!!!
Rozdwojonym lub nie -DORANOC!

Rozdwojonym lub nie -DORANOC!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aurelia Gratulacje!!!
No i UWAGA!!! Weszłam, by Wam zakomunikować, że anusia 80 też dziś urodziła Martynkę, dostała 10 punktów, waży 3120 g i długa jest na 54 cm, więc jakby nie patrzeć, mamy prawie, że "bliźniaki"
Rozdwajamy się powoli, nie ma co :-)![]()
Witajcie moje drogie majóweczki... niektóre z was pewnie mnie w ogóle nie kojarzą, a inne już zdązyły zapomnieć o moim istnieniu, bo straszliwie dawno nic nie pisałam...
A w Zoo zjadlam dzis dwa lody z automatu i dwa gofry z bita smietana i truskawkami...
Mnie takie skurcze męczą od tygodnia (raz mocniejsze raz słabsze) nie wiedziałam, że to tak ma być... a u mnie termin dopiero na 25.05Ja tez mam jakies pojedyńcze skurcze ale to tylko takie straszące![]()
Beatka urodziła poprzez cięcie cesarskie i czuje się dobrze, oczywiście później zadzwoniła że wszystko OK. Iga waży 3330g 53cm, ile dostała w skali niewiem do przez tel dowiedziałem się ze szpitala Łukasz