reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Witam świeżo po wizycie u "Majowej":rofl2: mamusi. wklejam zdjątko licząc,iż ktos przeniesie to gdzie trzeba.:tak:
oto mały Mikołaj ("aureliusz" <-- bo to idealna miniaturka mamy.)
Jak to zapewne Aurelia wam przekazała Mikołajek waży 2950g i mierzy 51 cm. Pozdrawiam wszystkie rozdwojone mamusie szczerze gratulująci Te mamy które dzielenie czekają do maja :-)

Załączniki

• DSC00156a.jpg
    DSC00156a.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Jeny jaki malutki szkrabik:-) faktycznie podobny do Aurelki nie ma co, suuper chłopiec, najważniejsze, że wszystko ok.:-):tak::tak:
Sylwia ja mam to samo pogoda super, a ja już dwa razy spałam w ciągu dnia i jakoś sił mi brakuje:sorry2:
OlaK. dobrze że wynik z HBS-u ujemny ja to badanie też już mam za sobą, ale dla pewności, możesz jeszcze raz zrobić, pewnie zwłaszcza, że z pirwszym wyszło cos nie tak:happy:
Kamilka na każdą z nas przyjdzie odpowiedni moment, ten który się najmniej spodziewamy:-D:-D
Kathy Ty to na pełnych obrotach widzę, nie forsuj się zbytnio, bo dołączysz zaraz do rozdwojonych mam;-)

Powiem Wam, że mam czasami uczucie jak by moja niunia gilgotała mnie od wewnątrz:-D:-D, aż muszę się podrapać z tej strony:-D i wierci się i wierci i wypina;-)

Już wrócilam bo nie wiem za bardzo co dalej robić.

A w kwesti wizyt jutrzejszych u lekarzy to ja też powinnam sie wybrac chyba Niby planowane bylo w piątek no ale wolne oczywiscie Co prawda wg. zaleceń szpitalnych powinnam byla isc w tamtym tygodniu ale po pierwsze nic sie nie działo po drugie po ostatniej wizycie i wywołaniu tych skurczów i prawie porodu po badaniu to sie boje Chcialabym zeby dzidzi jeszcze ten tydzień posiedzialo to bedzie donoszone tak oficjalnie:happy:
Ale chyba jednak musze isc bo badania ostatnie jeszcze nie odebralam a lepiej zeby wszystko bylo no i sprawdzić czy z dzidzia wszystko ok

No trudno najwyżej zaczne rodzic :-D

Ale fajny ten Mikołajek Aurelki od razu widać ze to facet bo ostatnio tylko dziewczynki ogladamy:-)

Kamilka to bedziesz moze majowka takze ta datowa two.j synuś mówi ze tak mama chciała to ma:-D

MM81 włąsnie, Wszystkiego Najlepszego!!!

A pozaty padam na twarz......taka jestem zmachana ale niestety potem nikt tego za mnie nie zrobi a tak bede miała sopkojne mysli ....Wiem ,że od brudu nikt nie umarła ale odkąd siedze w domciu mam taka manie odkurzania po 3 razy i za każdym razem na mokro także sanepid nie miał by sie czego czepiać:-D:-D:-D:laugh2::-):no:To chyba przez to,że chce aby dzidzia która się urodzi miała czysto a może sprzatam na zapas???!:baffled::baffled::baffled::errr::confused:

Kathy ja tez tak mam, nawet jak jest czysto mi się wydaje, że nie wystarczająco i sprzątam prawie na okrągło, też nie wiem czym to jest spowodowane

Byłam też u ginki i mam rozwarcie na jeden palec a mały się opuścił (nie czuję tego), poza tym wszedł mi okropny ból w pachwinę i ciężko mi się chodzi....
A propos moich wyników HBS pani przebadała drugą próbkę krwi, podobno sprawdzono też w szpitalu Czerniakowskim, i wynik jest ujemny - UFFF. Ale chyba i tak zrobię jeszcze w innym miejscu, na wszelki wypadek.
(

Oleńko, dobrze, że wyniki ok, ale masz rację jeżeli chcesz być spokojniejsza to powtórz, lepiej za dużo zrobić i się upewnić niż mieć niedosyt i żyć w niepewności, która spędza sen z powiek

Słodziutki jest :tak::tak::tak: też chcę mieć juz takiego Bąbla w domku

No słodki...wydaje się, że cała Aurelia, ja też bym juz chciała mieć swoją Niunię przy sobie :tak::tak::tak:

Witam świeżo po wizycie u "Majowej":rofl2: mamusi. wklejam zdjątko licząc,iż ktos przeniesie to gdzie trzeba.:tak:
oto mały Mikołaj ("aureliusz" <-- bo to idealna miniaturka mamy.)
Jak to zapewne Aurelia wam przekazała Mikołajek waży 2950g i mierzy 51 cm. Pozdrawiam wszystkie rozdwojone mamusie szczerze gratulująci Te mamy które dzielenie czekają do maja :-)
śliczny chłopczyk!!!!!!
Ola dobrze ze z wynikami ok
ja wróciłam od położnej i ruszyło się....:-) szyjka miękka, skrócona, rozwarcie na dwa palce.....i twierdzi ze do konca tyg. urodzę:tak:
odzieliła mi też pęcherz płodowy o ścianki macicy, co kolwiek to znaczy.........
powiedziała tez że jeśli chciałbym jutro urodzić to mam jutro wypić sok pom. z olejkiem rycynowym no i oczywiście seks:-) i spotkamy się w nocy:szok:
no chciałbym urodzić ale czy taka odważna jestem....................:sorry2::sorry2::sorry2:

Tez mi sie wydaje ze Milkolajek to cała mamusia :)))))
Maja to dobre wiesci...ja tez bym takie chciala.No ten olej rycynowy to jest taki podobno nie dobry....ech nie wiem jak jeszcze nic nie ruszy to po weekendzie majowym i ja po niego siegne.Tylko on tak przeczysci organizm ze hej no ale i dlatego moze wywołac przy okazji porod:)

A ja wlasnie wcinam nalesniki..............mniam

ja wróciłam od położnej i ruszyło się....:-) szyjka miękka, skrócona, rozwarcie na dwa palce.....i twierdzi ze do konca tyg. urodzę:tak:
odzieliła mi też pęcherz płodowy o ścianki macicy, co kolwiek to znaczy.........
powiedziała tez że jeśli chciałbym jutro urodzić to mam jutro wypić sok pom. z olejkiem rycynowym no i oczywiście seks:-) i spotkamy się w nocy:szok:
no chciałbym urodzić ale czy taka odważna jestem....................:sorry2::sorry2::sorry2:

Ale Ci fajnie!!! Ja też tak chce...zaczęłam "katować" od wczoraj męża sex'em i przełamał się, ale jak narazie nic się nie dzieje, wczoraj raz, dziś rano, zaraz przed snem tez się rzucę może coś to da :tak:;-)

reklama
Do góry