aneta85aneta
Fanka BB :)
Serio pytasz?
Worek plastiku. Zazwyczaj jak laski wrzucały testy owulacyjne to były to krótkie paski.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio pytasz?
Worek plastiku. Zazwyczaj jak laski wrzucały testy owulacyjne to były to krótkie paski.
Bardzo fajne są z domowego laboratorium - kupowałam na Allegroszczerze to plastik dla mnie w tym momencie nie jest najważniejszy. Miałam zwykle krótkie paski, które były beznadziejne. W tym cyklu jestem nieekologiczna i testuje takie
![]()
No Ty kupiłaś jakie były dostępne. To producent powinien się puknąć w czołoszczerze to plastik dla mnie w tym momencie nie jest najważniejszy. Miałam zwykle krótkie paski, które były beznadziejne. W tym cyklu jestem nieekologiczna i testuje takie
![]()
Niestety .nie postawie się bo każda jest inna,każda inaczej to wszystko przeżywa, każda ma inną psychikę,jedna zniesie porażkę A inna będzie się załamywać. Napisałam tylko to co słyszałam i myślę że po to jest forum żeby się wymieniać doświadczeniem (jeśli komuś wiedzy brakuje to się doświadczyć),przemyśleniami,czy też informacjami które usłyszał od osób 3ale no to Ci powiedziałam jak wygląda moje życie. Żyje sobie normalnie, nie myślę o tym non stop. I dalej w ciąży nie jestem. Co robię nie tak?
Proszę, postaw się w sytuacji dziewvczyn takich jak ja, któych tu jest dużo. Które robią wszystko co w ich mocy, żeby spełnić swoje marzenie, a słyszą "wystarczy nie myśeć"...
Tak samo jak producent Lay’sów. Albo zmniejszyć opakowanie albo dosypać mi chipsikiNo Ty kupiłaś jakie były dostępne. To producent powinien się puknąć w czoło![]()
No to się wymieniłaś. Jakieś refleksje?Niestety .nie postawie się bo każda jest inna,każda inaczej to wszystko przeżywa, każda ma inną psychikę,jedna zniesie porażkę A inna będzie się załamywać. Napisałam tylko to co słyszałam i myślę że po to jest forum żeby się wymieniać doświadczeniem (jeśli komuś wiedzy brakuje to się doświadczyć),przemyśleniami,czy też informacjami które usłyszał od osób 3![]()
Tu nie ma albo, tu w grę wchodzi tylko druga opcja XDTak samo jak producent Lay’sów. Albo zmniejszyć opakowanie albo dosypać mi chipsiki![]()
Lepiej dosypaćTak samo jak producent Lay’sów. Albo zmniejszyć opakowanie albo dosypać mi chipsiki![]()
Owszem, forum jest do podzielenia się doświadczeniem, wiedzą i informacjami, które się słyszy, ale niech te informacje będą mądre. A jak są głupie, to nie dziw się, że reagujemy.Niestety .nie postawie się bo każda jest inna,każda inaczej to wszystko przeżywa, każda ma inną psychikę,jedna zniesie porażkę A inna będzie się załamywać. Napisałam tylko to co słyszałam i myślę że po to jest forum żeby się wymieniać doświadczeniem (jeśli komuś wiedzy brakuje to się doświadczyć),przemyśleniami,czy też informacjami które usłyszał od osób 3![]()
no i się wymieniamy, Ty powiedziałaś co słyszałaś, a wiele dziewczyn wymieniło się Tobą swoimi doświadczeniami - że powielanie tekstu o niemyśleniu to bzdura, często szkodliwa i bolesna, bo u kobiet, które długo się starają wywołuje poczucie, że to ich wina, że nie wychodzi. Idziesz w zaparte, ale zobacz ile z nas powiedziało Ci to samo. Może jednak warto przemyśleć...Niestety .nie postawie się bo każda jest inna,każda inaczej to wszystko przeżywa, każda ma inną psychikę,jedna zniesie porażkę A inna będzie się załamywać. Napisałam tylko to co słyszałam i myślę że po to jest forum żeby się wymieniać doświadczeniem (jeśli komuś wiedzy brakuje to się doświadczyć),przemyśleniami,czy też informacjami które usłyszał od osób 3![]()