reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Ja bym chciała żeby wgl doszło do etapu punkcji to że transfer byłby przełożony to już mi wszystko jedno , ale on mówi zobaczymy jak będzie Pani się teraz stymulowała w ostateczności będzie trzeba przerwać procedurę ale myślę że ruszy..😔
nie poddawaj się i nie załamuj w ostateczności można zmienić lekarza lub klinikę , nie wszystko jest przesadzone, ja wiem , ze będzie dobrze tyle , ze lekarze coś kręcą nie tak jak powinni przy tym dają ci jeszcze więcej stresu a to wcale nie jest tobie teraz potrzebne

Ja bym zmieniła lekarza, lekarz powinien budzić zaufanie.
Spokojnie odpowiadać na pytania i tłumaczyć dlaczego postępuje tak a nie inaczej.

nie poddawaj się i nie załamuj w ostateczności można zmienić lekarza lub klinikę , nie wszystko jest przesadzone, ja wiem , ze będzie dobrze tyle , ze lekarze coś kręcą nie tak jak powinni przy tym dają ci jeszcze więcej stresu a to wcale nie jest tobie teraz potrzebne
Denerwuje mnie to że skoro słabo reaguje na stymulację to dlaczego nie zwiększa zastrzyków chociaż na trochę a później można wrócić do tej dawki. Zepsuli mi tamtą stymulację nie podwyższając dawek i patrzę że wcale się do tego nie przyznają i dalej w to samo brną jeszcze nerwy bo On wie co robi i mam siedzieć cicho.

Denerwuje mnie to że skoro słabo reaguje na stymulację to dlaczego nie zwiększa zastrzyków chociaż na trochę a później można wrócić do tej dawki. Zepsuli mi tamtą stymulację nie podwyższając dawek i patrzę że wcale się do tego nie przyznają i dalej w to samo brną jeszcze nerwy bo On wie co robi i mam siedzieć cicho.
masz szanse zmienić lekarza ??

reklama
Do góry