Nadzieja1992
Fanka BB :)
Muszę niestetyi znowu musisz się kłuć![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę niestetyi znowu musisz się kłuć![]()
Przykro mi że u Ciebie nie idzie to tak "gładko"Muszę niestetyboże Ja już mam dość tych wizyt które nie wnoszą nic
Ja bym chciała żeby wgl doszło do etapu punkcji to że transfer byłby przełożony to już mi wszystko jedno , ale on mówi zobaczymy jak będzie Pani się teraz stymulowała w ostateczności będzie trzeba przerwać procedurę ale myślę że ruszy..Przykro mi że u Ciebie nie idzie to tak "gładko"![]()
nie poddawaj się i nie załamuj w ostateczności można zmienić lekarza lub klinikę , nie wszystko jest przesadzone, ja wiem , ze będzie dobrze tyle , ze lekarze coś kręcą nie tak jak powinni przy tym dają ci jeszcze więcej stresu a to wcale nie jest tobie teraz potrzebneJa bym chciała żeby wgl doszło do etapu punkcji to że transfer byłby przełożony to już mi wszystko jedno , ale on mówi zobaczymy jak będzie Pani się teraz stymulowała w ostateczności będzie trzeba przerwać procedurę ale myślę że ruszy..![]()
mam nadzieje , ze jutro będzie już lepiej
Dopochwowo@Katalinazed a wczoraj miałaś usg dopochwowo czy już normalnie?
Denerwuje mnie to że skoro słabo reaguje na stymulację to dlaczego nie zwiększa zastrzyków chociaż na trochę a później można wrócić do tej dawki. Zepsuli mi tamtą stymulację nie podwyższając dawek i patrzę że wcale się do tego nie przyznają i dalej w to samo brną jeszcze nerwy bo On wie co robi i mam siedzieć cicho.nie poddawaj się i nie załamuj w ostateczności można zmienić lekarza lub klinikę , nie wszystko jest przesadzone, ja wiem , ze będzie dobrze tyle , ze lekarze coś kręcą nie tak jak powinni przy tym dają ci jeszcze więcej stresu a to wcale nie jest tobie teraz potrzebne
masz szanse zmienić lekarza ??Denerwuje mnie to że skoro słabo reaguje na stymulację to dlaczego nie zwiększa zastrzyków chociaż na trochę a później można wrócić do tej dawki. Zepsuli mi tamtą stymulację nie podwyższając dawek i patrzę że wcale się do tego nie przyznają i dalej w to samo brną jeszcze nerwy bo On wie co robi i mam siedzieć cicho.
Ja już wizytę miałam u prawie każdego lekarza i żaden mi w tamtej stymulacji nie pomógł. Więc nie ma sensu już zmieniać . Mam dość zniechęcił mnie dzisiaj całkowicie.masz szanse zmienić lekarza ??