reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
sprobuj podać czopek, odczekaj godzine az zacznie działac przeciwbólowo i wtedy sprobuj podac picie i antybiotykU nas mala odmówiła jedzenia, przyjmowania antybiotyku, leków przeciwbólowych. Jest placz, krzyk itp. Dzis umowila ja na wizytę i pewnie oprze sie w szpitalu. Trzymajcie kciuki oby nie
Dzięki za wszelkie rady !sprobuj podać czopek, odczekaj godzine az zacznie działac przeciwbólowo i wtedy sprobuj podac picie i antybiotyk
Tyle z tej radości z dzieciakow ze każdy sie martwi o zdrowie ;DU nas od wczoraj gorączka. Pewnie jakiś wirus bo innych objawów brak. Ostatnio tylko o chorobach piszemy...
Michalina_25
u nas w rodzinie wszystkie dzieci choreU nas od wczoraj gorączka. Pewnie jakiś wirus bo innych objawów brak. Ostatnio tylko o chorobach piszemy...

Michalina_25
i jak tam u Was?A u nas gorączkasama gorączka, poza tym nic. Jeśli utrzyma się do jutra to robimy badania. Może jakaś trzydniowka się przyplątała...
![]()
rosenberg
Tak samo cały czas, dzisiaj idziemy do pediatry zobaczymy co powie. Tylko gorączka, jak przechodzi po lekach to dziecko jak nowe. Zakładam trzydniówkęi jak tam u Was?
rosenberg
No, stare baby z nas, wiecznie tylko o chorobachU nas od wczoraj gorączka. Pewnie jakiś wirus bo innych objawów brak. Ostatnio tylko o chorobach piszemy...

reklama
Michalina_25
Mamy wynik z wymazu gardła. Nie stwierdzono bakteri. Także bierzemy sobie antybiotyk nie wiem na co. Jestem zła na naszych lekarzy, naprawdę…