Mmiiaa
Fanka BB :)
Miały mnie uspojaćA Ty chcesz zrobić zdjęcia pamiątkowe czy jeszcze jakieś stare zamówienie?Podczytywałam, że jesteś w ciąży, gratuluję i zdrówka!
![]()

Dziękuję bardzo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miały mnie uspojaćA Ty chcesz zrobić zdjęcia pamiątkowe czy jeszcze jakieś stare zamówienie?Podczytywałam, że jesteś w ciąży, gratuluję i zdrówka!
![]()
Po prostu nie myślałam już o zajściu w ciąże przy każdym zbliżeniu (tak bardzo chciałam że widocznie się zablokowałam ) ale jak przestałam myśleć i czekać czy się udało czy nie to właśnie się udało i jestem w szoku nie mogę w to uwierzyć .Co to znaczy odpuściłam i dałaś sobie spokój ? Jak to wyglądało ?
A jeśli nie myśle o zajściu w ciąże przy zbliżeniu, nawet przy seksie nie myśle o zajściu w ciąże i nie zachodzę ?Po prostu nie myślałam już o zajściu w ciąże przy każdym zbliżeniu (tak bardzo chciałam że widocznie się zablokowałam ) ale jak przestałam myśleć i czekać czy się udało czy nie to właśnie się udało i jestem w szoku nie mogę w to uwierzyć .
Byłam nawet u ginekologa i zapytałam dlaczego nie mogę zajść w ciąże ? A on mi powiedział żeby odbyć stosunek 11 i 12 dnia cyklu z tym że my co drugi lub co trzeci dzień mieliśmy zbliżenia No i tego 11 dc tez wiec trudno mi powiedzieć kiedy mogło zaskoczyć .A jeśli nie myśle o zajściu w ciąże przy zbliżeniu, nawet przy seksie nie myśle o zajściu w ciąże i nie zachodzę ?
ja też nie myślę o zajściu w ciążę przy każdym zbliżeniu. Co ze mną nie takPo prostu nie myślałam już o zajściu w ciąże przy każdym zbliżeniu (tak bardzo chciałam że widocznie się zablokowałam ) ale jak przestałam myśleć i czekać czy się udało czy nie to właśnie się udało i jestem w szoku nie mogę w to uwierzyć .
czyli ginekolog powiedział kiedy masz uprawiać seks ale mimo wszystko podczas tego seksu nie myślałaś o ciąży?Byłam nawet u ginekologa i zapytałam dlaczego nie mogę zajść w ciąże ? A on mi powiedział żeby odbyć stosunek 11 i 12 dnia cyklu z tym że my co drugi lub co trzeci dzień mieliśmy zbliżenia No i tego 11 dc tez wiec trudno mi powiedzieć kiedy mogło zaskoczyć .
Mimo że test pokazał II kreski beta tez wyszła to boję się pierwszego usg bo ostatnia ciąża kilka lat temu był pęcherzyk bez zarodka i trzeba było usunąć go . Także strach zostaje czy się nie powtórzy po raz drugi.Byłam nawet u ginekologa i zapytałam dlaczego nie mogę zajść w ciąże ? A on mi powiedział żeby odbyć stosunek 11 i 12 dnia cyklu z tym że my co drugi lub co trzeci dzień mieliśmy zbliżenia No i tego 11 dc tez wiec trudno mi powiedzieć kiedy mogło zaskoczyć .
Dokładnie tak . Myślałam że może nie mogę mieć i przestałam myśleć .czyli ginekolog powiedział kiedy masz uprawiać seks ale mimo wszystko podczas tego seksu nie myślałaś o ciąży?
To po co chodziłaś do ginekologa pytać w które dni uprawiać seks, żeby zajść?Dokładnie tak . Myślałam że może nie mogę mieć i przestałam myśleć .