reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny postep ;D !! Mloda zaczela wkoncu po 5 dniach jesc... i pic... antybiotyk chyba zaczął działać. Mala od wczoraj pięknie go jje w pelnych dawkach bez płaczu i tragedii. Czekamy jeszcze na wynik mononukleoza ale jest lepiej wiec zapewne to angina.
A w nagrodę za to ze nie klada nas do szpitala bo mloda zaczela pic i jest to dzis wyszliśmy po tygodniu na krótki spacer bo ogłupieć mozna w domu tak caly czas. ;p
Ale mloda kolejne 3 tygodnie bez żłobka. Wiec do września pewnie posiedzi w domu ;D ;D
No to super ❤️

reklama
A omijając choroby to pochwale wam się ze mloda ślicznie zaczela mówić!!;D idzie sie z nia tak dogadać ze aż się wzruszam jaka ona już duza jest. Na nocnik tez probuje siadać ale woli zsikac sie na podłogę niz do nocnika ;D
U nas na siku jeszcze nie siadałam, ale mówi jak zrobi kupę w pieluchę, tylko te kupy takie miękkie, że wolałabym ich nie mieć w nocniku🤣 U nas Ida od wczoraj odpowiada jak ma na imię, ale ma ułatwioną sytuację z imieniem :D

Ooo a juz robicie podchody pod nocnik?
Narazie ma tylko wystawiony nocnik. Oswaja sie z nim. ;p często biega bez pampersa bo jej ciepło w tylek dlatego stoi nocnik. Ale szczerze to jeszxze chyba nie czas dla niej na nocnik... usiądzie na niego, pośmieje sie, wstaje i wola ze nie ma nic ;D a poleci dalej i nasika na podloge;p

Ale ja sie nie spinam o nocnik wogole. Jak podłapie to fajnie a jak nie to na wiosnę bede próbować.

Narazie ma tylko wystawiony nocnik. Oswaja sie z nim. ;p często biega bez pampersa bo jej ciepło w tylek dlatego stoi nocnik. Ale szczerze to jeszxze chyba nie czas dla niej na nocnik... usiądzie na niego, pośmieje sie, wstaje i wola ze nie ma nic ;D a poleci dalej i nasika na podloge;p

Ale ja sie nie spinam o nocnik wogole. Jak podłapie to fajnie a jak nie to na wiosnę bede próbować.
Fajnie, bardzo dobre podejscie. Ja tez nie preferuje napinki. Ale moze tez juz zakupie zeby zaczela sobie na niego zaglądać 🧐 c

reklama
Jejku, dziewczyny, jak tak czytam, to mam wrazenie, ze Wasze dzieci to sa juz takie „dorosle” w porownaniu do mojego Szkraba. Nocnik stoi i tylko klocki w nim laduja, ale tez nie mam spiny na to. Nie mowi teraznic poza am na wszystko, ale wszystko rozumie i my tez wiemy o co mu chodzi. Mamoza jest taka, ze ja juz mam kryzys wytrzymalosci. Jak czytam o tych chorobach, to Wam wysylam mnostwo sil, bo to i dla dziecka i dla rodzica ciezki okres.

Do góry