reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
OSINKA Mnie też denerwuje ta numeracja. Odpada zupełnie kupno bucików bez mierzenia. Wczoraj kupiłam Ł. buciki rozm. 23. Poprosiłam go, żeby się przeszedł w nowym buciku, to biegał między regałami :rofl2: Ale udało się w końcu dobrać odpowiedni.

reklama
jadziś kupiłam małemu sandałki - nr 24 - są ciutkę za duże,ale mały jak je założył to nie chciał zdjąć :-) Zaryzykowałam firmę,której nie znam,bo w bartku nie było nic specjalnego - butki mają sztywny zapiętek, sa wyprofilowane i super lekkie ;-) - mam nadzieję,że warte swojej ceny :tak:

Do góry