Za szybko się cieszyłam dziewczyny . Nie jest dobrze. 3 sierpnia beta 271 robiona 2 dni po spóźnionej @ wczoraj robiłam ponownie i wynik tylko 491 . Lekarz podejrzewa ciąże pozamacicznąPodziwiam, że udało Ci się przestać myśleć. Mi chyba ktoś musiałby mózg wyjąć żebym przestała. Nawet jeśli mam luźny miesiąc jak teraz to współżyjąc w okresie płodnym bez zabezpieczenia chcąc nie chcąc -przewija się myśl. Nie ma możliwości że nie…
reklama
pluto_nova
Moderator
a robiłaś progesteron?Za szybko się cieszyłam dziewczyny . Nie jest dobrze. 3 sierpnia beta 271 robiona 2 dni po spóźnionej @ wczoraj robiłam ponownie i wynik tylko 491 . Lekarz podejrzewa ciąże pozamacicznąw piątek mam usg aż się boję nigdy nie miałam takiej sytuacji . Kiedyś jak byłam w ciąży robiłam tylko test i lekarz potwierdzał ciąże a teraz te bety ….. stres przez nie tylko .
Tak wczoraj 9,40a robiłaś progesteron?
pluto_nova
Moderator
a przy pierwszej becie nie oznaczała?Tak wczoraj 9,40
Chodzi ci o progesteron czy był robiony przy pierwszej becie?a przy pierwszej becie nie oznaczała?
pluto_nova
Moderator
tak, czy oznaczalaś proga przy pierwszej becieChodzi ci o progesteron czy był robiony przy pierwszej becie?
Nietak, czy oznaczalaś proga przy pierwszej becie
pluto_nova
Moderator
ok, ale masz jakieś bóle, czy nie? Widzę, że nie robiłaś też przyrostu 2dni po pierwszej becie tylko dopiero wczoraj (czyli po 5 dniach), więc zwyczajnie mogła w międzyczasie wzrosnąć i spaść do aktualnej wartości, albo faktycznie słabo przyrastać. Progesteron również mógł spaść, bo jeśli byłby ładny przy pierwszej becie, to raczej wyklucza pozamaciczną. Czy lekarz kazał Ci powtórzyć jutro betę i progesteron?
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Trochę jakby zalany.Nic praktycznie nie widać…
reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Wygląda na cien kreski...powtorz innym.Hej potrzebuję poradyOkres mi się spóźnia parę dni i postanowiłam zrobić testy, bo jest możliwość ciąży. Ten na górze robiony wczoraj wieczorem (38dc) a ten na dole dziś rano z pierwszego moczu. Czy mam omamy czy jest cień drugiej kreski albo może to być pasek testowy?