ja mam brudna...wkleje innym razem ;-)My mamy taką,kupiliśmy od chrzestnego Olka,bo wyjeżdżali do UK i wsio wyprzedawali Zobacz załącznik 76302.Specjal fot ju umyłam;-).

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja mam brudna...wkleje innym razem ;-)My mamy taką,kupiliśmy od chrzestnego Olka,bo wyjeżdżali do UK i wsio wyprzedawali Zobacz załącznik 76302.Specjal fot ju umyłam;-).

Tak sie zastanawiam Agga, nie mysl ze Cie oceniam albo ganie, ale mam pytanie jak to jest byc w domu 9-c lat? Ja nie pracuje od 3 lat i czasem wolalabym pracowac nawet na pol etatu (ale potem mi przechodzi i ciesze sie ze moge byc z Kuba w domu...babyyyy ;-)
My mamy taką,kupiliśmy od chrzestnego Olka,bo wyjeżdżali do UK i wsio wyprzedawali Zobacz załącznik 76302.Specjal for ju umyłam;-).

.Może namówię swego na moją wizytę u fryzjera
?Nie, nie mam :-) Wiesz w mojej rodzinie kobiety zawsze pracowaly (mama siostra ja tez do pewnego czasu) i dzis czasem siora jeszcze mnie pyta kiedy do roboty sie wybieramWiesz czasem mam dość i chciałabym znikać choć na 6-8h do pracy, ale potem mi przechodzi. W sumie jest mi dobrze, dużo czasu moge poświęcić córce. Fakt ostatni raz pracowałam jakieś 4 lata temu i to tylko jakieś 1,5 roku bo mąż wyjeżdzał do pracy za granice i doszliśmy do wniosku że lepiej bedzie jak będe w domu z córką. A teraz jestem chyba za leniwa żeby pracować ale jakbym musiała to bym poszła. Moja teściówka dziwi sie jak mój m mówi że ja na razie nie musze pracować bo on jest w stanie zarobić na rodzine. Ach te tesciowe.
Masz jeszcze jakieś pytania?, chętnie odpowiem.;-)
Stwierdzilismy z mezem ze nie zarabialam duzo i jezeli przemyslimy wydatki to damy rade bez moich kilku groszy. Pozatym moj maz duzo pracuje i nie moglby wiele mi pomagac. Tak wiec Agga rozumiem Cie :-) A tesciowe....Inna ma na to rade ;-)U mnie jest każde osobno a w kuchni to w inoxie mamy też okap Amica,lodówkę LG i zmywarkę Boscha,tylko pralka Boscha jest biała,bo naszego modelu nie ma srebrnegoO właśnie Marta myśle o podobnej, tak żeby nie trzeba było ściągać całej kraty, tylko tak osobno, rozumiesz? i koniecznie musi być srebna!![]()
:-(.Czyszczę CIF-em do powierzchni inox.

i doskonale Was rozumiem i mam tak samo Meg moje grosze i tak niewiele pomogą więc dla małego lepiej być z mamąGratuluję DYPLOMUNo wzięło i zjadło posta i wywaliło z BB.
Się pochwalimy Zobacz załącznik 76168,do tego firmowa miseczka na płatki na mleku i długopis z Biomleku,kolorowanka i puzzle.

Stasi w "drugiej fazie" jest po prostu boski 
:-)zdolnego masz synkaObiecane fotki Lolka-budowalańca.Małża mam w domku więc tylko z doskoku.Fajne zakupki zrobiliśmy.Buty na wesele już mam![]()

super wygląda