AScarlett
Moderator
Jak juz jest test pozytywny i beta to raczej nie implantacjaA może to implantacja? Tak czy siak, ja bym to od razu skonsultowała z ginekologiem. Nic na własną rękę sama bym nie robiła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jak juz jest test pozytywny i beta to raczej nie implantacjaA może to implantacja? Tak czy siak, ja bym to od razu skonsultowała z ginekologiem. Nic na własną rękę sama bym nie robiła.
Bardzo bym chciała, no ale umnie stosunek 1.08 i 12,13,14,15,16,17,i 18.08My podobne objawowo, więc razem musimy polecieć![]()
A no tak, z marszu napisałamJak juz jest test pozytywny i beta to raczej nie implantacja![]()
No to problem jest, jak są wyjazdy... Ja, co do piersi, to nie miewam bólu etc. na miesiaczke np. Przy wcześniejszych ciazach też nie wspominam, albo i już nie pamiętam? Żebym miała bóle.Bardzo bym chciała, no ale umnie stosunek 1.08 i 12,13,14,15,16,17,i 18.08więc seks dla samej przyjemnosci już...na pewno w owu nie trafilam
i we wrześniu tez sie juz nie zapowiada, bo mąż wyjezdza 5-16.09 w samym czasie pewnie gdy ta owu będzie
Za to od wczoraj bolą mnie piersi potężnie więc @ za rogiem.![]()
Moim zdaniem umow się szybko do lekarza. Ja miałam podobna sytuacje i dostałam luteinę dopochwowo.Jak juz jest test pozytywny i beta to raczej nie implantacja![]()
Plamilam na początku ciąży - jestem w 17 tcRaczej nie non stop. Zauważyłam rano na wkładce i przed chwilą.
Brzuch tez mnie pobolewa miesiączkowo, więc moze dostane nawet wcześniej niz 23.08No to problem jest, jak są wyjazdy... Ja, co do piersi, to nie miewam bólu etc. na miesiaczke np. Przy wcześniejszych ciazach też nie wspominam, albo i już nie pamiętam? Żebym miała bóle.
Mnie tylko jajniki dają o sobie znać, więc pewnie szykują die na @Brzuch tez mnie pobolewa miesiączkowo, więc moze dostane nawet wcześniej niz 23.08