reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jak zwykle kukam se sama z sobą:dry:idę wskoczyć pod prysznic i jedziemy z Szymkiem na spacerek:tak:może jakoś odczarujemy tę pogodę i znowu wyjrzy słonko:confused:bye now
36_1_39.gif

reklama
Widze,że wszystkie się wycieczkują.Mysmy byli na zakupach żywieniowych.Przy okazji musiałam podejść na targ po rajstopy i Małz zakupił mi ponczochy kabaretki na wesele(podlizuje się).Ale jak przymierzyłam to może się okazać,że do lipca nie uzywane nie wytrzymają..Bardzoooo mu sie bowiem nóżka w nich podoba...BARDZOOOOO:-p:-p:-p

Widze,że wszystkie się wycieczkują.Mysmy byli na zakupach żywieniowych.Przy okazji musiałam podejść na targ po rajstopy i Małz zakupił mi ponczochy kabaretki na wesele(podlizuje się).Ale jak przymierzyłam to może się okazać,że do lipca nie uzywane nie wytrzymają..Bardzoooo mu sie bowiem nóżka w nich podoba...BARDZOOOOO:-p:-p:-p
Bodzia super są te butki.Mąż nadrabia wczoraj?a co niech się stara;-);-);-):-D a ciuszki Lolka supcio:-D
Inna zdrówka dla Olinki a foty z koncertu super
Marta śliczny fryz:tak::tak::tak:i wszystkiego naj dla Jula i smacznego dla Małego na stałe;-):-D:-D:-D
Sikoreczka fajne zdjęcie
Gratki dla odcycujących;-)
My dziś w domku czekamy na gości a taka piękna pogoda....Wczoraj cały dzień u babci byliśmy,mały się bawił na huśtawce i wielką radochę miał później wkleje foty
za to dziś Staś przechodzi samego siebie wyje i wyje teraz udało mi się go uśpić ciekawe na ile:confused::rolleyes2:

Pilne!!! Oddam dziecko w dobre ręce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Już nie mogę tego miauczenia słuchać, ten Potworek sam nie wie czego chce...Raz chce pić, za chwilkę już nie chce. Chce lalkę, za chwilę się drze i rzuca lalką bo już nie chce. Wspina się na krzesełko i wyłącza dekoder. Jak mówię że nie wolno, bo upadnie, bo ją prąd kopnie to naciska w dzikim szale wszystkie guziczki od dvd i dekodera i amplitunera :crazy:...RATUUUUNKUUUUUUU, co to za dziecko jest :wściekła/y:

U nas pogoda całkiem całkiem, tylko wiatrzycho niefajne.

Poza tym J. był przed chwilą i mówił, że ten motolotniarz ma do tego wszystkiego połamany kregosłup... Kurdę, naprawdę fajny facet z niego, zawsze uśmiechnięty, lubił pożartować, zawsze jak mnie spotykał to się pytał co u mnie itd a uczył mie tylko 2 lata i tak dobrze mnie pamiętał :tak:. Nawet nie chcę myśleć, co czuje jego żona i 4 córki :no:

Pilne!!! Oddam dziecko w dobre ręce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Już nie mogę tego miauczenia słuchać, ten Potworek sam nie wie czego chce...Raz chce pić, za chwilkę już nie chce. Chce lalkę, za chwilę się drze i rzuca lalką bo już nie chce. Wspina się na krzesełko i wyłącza dekoder. Jak mówię że nie wolno, bo upadnie, bo ją prąd kopnie to naciska w dzikim szale wszystkie guziczki od dvd i dekodera i amplitunera :crazy:...RATUUUUNKUUUUUUU, co to za dziecko jest :wściekła/y:

U nas pogoda całkiem całkiem, tylko wiatrzycho niefajne.

Poza tym J. był przed chwilą i mówił, że ten motolotniarz ma do tego wszystkiego połamany kregosłup... Kurdę, naprawdę fajny facet z niego, zawsze uśmiechnięty, lubił pożartować, zawsze jak mnie spotykał to się pytał co u mnie itd a uczył mie tylko 2 lata i tak dobrze mnie pamiętał :tak:. Nawet nie chcę myśleć, co czuje jego żona i 4 córki :no:
ten wypadek to naprawdę straszny a jego rodzinie strasznie współczuję, Tobie też bo podejrzewam,że Ciebie też to dotknęło:-:)-:)-:)-:)-(
A jak znajdziesz dobre ręce daj znać dorzucę Stasia

Dawać mi tu marudków:tak::tak:Tylko w strych ciuchach;-)Wypuszcze ich z moim na plac bo idziemy:-D
Wiecie ogladalismy na targu śliczne sandałki dla Lola...Niedrogie nawet, porzadne..No i najmniejszy r.25:crazy:Na niego zdecydowanie ze duże choc nosi 24:dry::dry::dry:Buuuuuuu:-:)-:)-(

Anula, Martyna ja bym sie chętnie miauczkami zajęła ale dzisiaj mam i tak urwanie głowy z pakowaniem pieczeniem ciasta czekoladowego no i swoim własnym jęczydłem:sorry2::sorry2:
Bodzia mnie te kabaretki do tych butków nie bardzo:no:ale to tylko moja opinia jesli ty sie dobrze czujesz to luuz a męż szaleje pewno:-p:-D:-D

a tak w ogóle to juz wrócilismy . wiejeeee u nas osobliwie:baffled:ale ciepło w słonku jest jak nie ucieka. obiadek grzeje:tak:

reklama
Na szczęscie Potworzysko zasnęło a tym samym dało mi czas na kąpiel :tak:

Ale przed chwilą znowu się wściekłam :wściekła/y: Tydzien temu kupiliśmy cyfrową ramkę Philipsa, ale jakoś tak zeszło, że dopiero dzisiaj ją rozpakowałam, i co się okazało ?? Że w środku brak ramki i zasilacza :wściekła/y:. Prawie 400 zł daliśmy :crazy:. Najprawdopodobniej trafiło nam sie pudełko z którego ramka była wyciągnięta na wystawę :wściekła/y:. I teraz nie wiadomo czy uznają nam reklamację czy nie... Ja pitolę, nauczka na przyszłość - zawsze sprawdzać w sklepie takie rzeczy :wściekła/y:. No, ale może jak policzą wszystkie ramki i sprawdzą stan w komputerach to zobaczą, że coś nie gra, bo sprzedana ramka a w sklepie o 1 za dużo :dry:. Mam przynajmniej taką nadzieję :sorry2:. Kurde, kurde, kurde, kurde, żeby nie powiedzieć gorzej :wściekła/y:

Do góry