reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

No pielegniarki sie smialy ze przed deszczem wszystkie bocki sie zlecialy:laugh2::laugh2::laugh2: ale jak mnie widzialy to myslaly ze ja tez przyszlam rodzic i sie strasznie krzywily :baffled::baffled::baffled: Oj ale ja to sobie czekam ale maly sie grzebie strasznie i mowie wam po tej wizycie tak strasznie mnie ta kosc lonowa boli ze nie moge chodzic... jakby mi sie lamala:angry::angry::angry:

byla moja siostra ze swoja corcia 3 latka ma ale jest taka mala cwaniara i juz pyskuje hahaha:tak::tak: ale sie dziwie siostrze bo pozwala jej mowic po imieniu i jej mezowi w koncu sa rodzicami a nie kolezenstwem z wlasnym dzieckiem...

reklama
Witam dziś troche później niż zwykle, jeszcze 2 w 1

A Tobie Dotkass za przekazanie informacji:-)
Ja juz z Niunia od wczoraj jestem w domku, mamy sie dobrze, Martynka jest grzeczna i lubi mleczko mamusi:-)
Jestem mega szczesliwa ze jestesmy juz razem, nawet nie wiedzialam ze macierzynstwo moze dac tyle radosci:-)
Wklejam Wam pierwsze zdjecia Niuni MOJE TRZYKILOGRAMOWE SZCZESCIE!!!

Anusia, nie ma za co Kochana, myślę, że dla mnie zrobiłabyś to samo :tak:, no i jeszcze raz gratuluję córci, jest śliczna :-)

27.kwietnia o 13.30 urodzilam synka waga 4250g i 60 cm dlugosci:-D:-D

GRATULACJE!!! WIELKIE, NAPRAWDĘ WIELKIE SZCZĘŚCIE!!!;-):-)

Dotkass a jak ty?

Ja chce juz dzidzie swoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję Iwonko za pamięć i troskę, ale niestety jeszcze w dwupaku...nawet zmiana pogody na mnie nie wpływa ;-) i Niunię tez bym juz chcaiła mieć przy sobie :tak:

"Tu maja 28 wczoraj o 20 urodzilam Jagodke wazy 3750 i ma 55cm.W szpitalu rodzilismy 2 godziny i wszystko jest ok"
Maju gartulacje!!!!!

I KOLEJNE GRATULACJE!!! A MYŚLAŁYŚMY, ŻE W ŚWIĘTO PRACY ŻADEN DZIECIACZEK NA ŚWIAT SIĘ PCHAŁ NIE BĘDZIE, A TU PROSZĘ- POMYŁKA :-D:-D:-D

Hej dziewczynki, melduje, że jesteśmy z Mikołajkiem już w domku od wczoraj. Więc powoli wracam na łono BB.
Synuś zdrowy, śliczny i słodziutki.

Kochana odzywaj się do nas tak często jak tylko będzie to możliwe :tak:

A własnie cos sie Dotkass dzis nie odezwała:no::szok:Ale podejrzewam ,że w dwupaku tylko z mężem spedzam czas i zapomniała o nas:-:)-):-D[/COLOR][/FONT]

Zgadza się, trochę korzystam z obecności mężusia, że wolne ma, a też trochę z bólu gorzej mi siedzieć, ale od teraz będzie lepiej, bo wreszcie się doczekałam podłączenia bezprzewodowego router'a do mojego laptopika i siedzę właśnie na kanapie rozwalona i do Was piszę :-):tak:

Kolejna wiadomosc tym razem od Zwolinki :)
"Dzisiaj o godzinie 8:43 urodziła sie siostrzyczka Wiktorka.Wazyła 2590 i mierzy 53 cm.Jest sliczna.Pozdrawiaja szczesliwi rodzice Madzia i Maciek"

Gratuluje serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I TU TEŻ KOLEJNE GRATULACJE!!! WIDAĆ, ŻE MAJ SIĘ WRESZCIE ZACZĄŁ :-D:-D:-D

Dziewczyny,te co kupiły sobie majtki po porodowe ale takie z siatki.Pytanie.....czy kupilyscie je przez allegro czy w aptece?Bo ja jeszcze nie mam .....kurcze zapomnialam o nich.

Iwonka, ja kupowałam na allegro, pakowane po 5 szt.

Maja, Kacha, Zwolinka ogromne gratulacje dla Was. Fajnie, że już macie swoje pociechy przy sobie...:tak:
U mnie też Żywiec stoi i czeka i chyba raczej się nie doczeka, poczekam z tym jednak, a korci mnie że hej...:sorry2: Dzisiaj czekam na gości, zaplanowaliśmy sobie grilla ale pogoda właściwie taka do spania. No nic, zrobimy chyba tego grila a zjemy w domu. A wczoraj było tak pięknie...:no:

Dotkass no wlasnie a nie chce mi sie juz zamwiac przez allegro bo zanim przyjdzie a przesylka drozsza niz wartosc .

Iwonka - ja tez te siatkowe kupowalam przez allegro, a pozniej w aptece internetowej. Znajoma pytala w kilku aptekach to nie mieli. Ale mysle, ze gdzies znajdziesz.
A co do piwka to ja kupilam lecha, ktory ma ponizej 0,5% alkoholu, jeszcze mniej niz zywiec, wiec mysle, ze nie zaszkodzi...

Dziewczyny,te co kupiły sobie majtki po porodowe ale takie z siatki.Pytanie.....czy kupilyscie je przez allegro czy w aptece?Bo ja jeszcze nie mam .....kurcze zapomnialam o nich.

Ja kupiłam przez allegro - kupowałam wiele rzeczy u jednego sprzedawcy. Dla samych majtek to sie nie opłaca kosztów przesyłki płacić. Jak patrzyłam w aptece, to kosztowały tyle samo co na allegro.

Ja sie czuje raczej niezupełnie przygotowana na młodego w tej chwili. Zaklinam go, siedź na razie jak ci dobrze, nie wychylaj sie za wcześnie.On mnie jednak mało słucha.
Po 2 dziwacznych nocach z regularnymi skurczami - miałam dziś odwiedziny w szpitalu. Moje pierwsze ktg. Lekarz dał mi tydzień- no i mam nadzieje, ze nie wcześniej.

Musze to Wam napisac... chyba sie dzis sypne... ja tak jakos czuje, czekam na noc i poranek cala zwarta i gotowa :rofl2: obym miala racje, bo juz czekac nie mam sily, termin za 3 dni ale niech to bedzie JUUUUUZ! :tak:

Szopek no ja wlasnie mam nadzieje ze kupie w aptece ale nie bylam pewna czy takowe maja.....bo juz z allegro na razie nic nie zamawiam wiec nie oplacalo by mi sie samych gaci zamwiac.
Hmmm czyzbys byla kolejna ????????????

reklama
Do góry