Evelina@
Moderator
Ja też czuję dyskomfort w brzuchu. Mam wrażenie jakbym spuchła w środkuDziewczyny a jak Wasze brzuchy ? Ja mam od 3 dni bóle, ciągniecie i ogólnie wrażenie ze zaraz dostanę okresu![]()
Teścik z dzisiaj 13 dpo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też czuję dyskomfort w brzuchu. Mam wrażenie jakbym spuchła w środkuDziewczyny a jak Wasze brzuchy ? Ja mam od 3 dni bóle, ciągniecie i ogólnie wrażenie ze zaraz dostanę okresu![]()
Az tak to nie, czasem coś poczuje ale bardzo delikatnieDziewczyny a jak Wasze brzuchy ? Ja mam od 3 dni bóle, ciągniecie i ogólnie wrażenie ze zaraz dostanę okresu![]()
to jest chyba normalne, ja przy pierwszym synku na samym początku miałam takie skurcze ze zginąłem się w pół, poduszka między uda i czekałam aż przejdzie, po pary takich akcjach jechałam do ginekologa bo byłam pewna ze coś jest nie tak, ale lekarz powiedział „boli panią brzuch bo jest pani w ciąży”, No i trwało to cały 2mcDziewczyny a jak Wasze brzuchy ? Ja mam od 3 dni bóle, ciągniecie i ogólnie wrażenie ze zaraz dostanę okresu![]()
ja mieszkam w NiemczechAz tak to nie, czasem coś poczuje ale bardzo delikatnie
Czy któraś z was mieszka może poza Polską?
Ach u mnie tez dziś 13 dpoJa też czuję dyskomfort w brzuchu. Mam wrażenie jakbym spuchła w środku
Teścik z dzisiaj 13 dpo![]()
No na tym etapie tak na prawdę to u każdej z nas nic nie wiadomo i musimy czekaćDzięki za Wasze odpowiedzi. Ja pamietam ze w donoszonej ciąży tez miałam bóle ale nie pamietam czy takie intensywne. W ostatniej(majowej) ciąży to niestety zwiastowało poronienie. Teraz dostałam duphaston bo tez delikatnie plamiłam i liczę na to ze będzie ok! Chyba nie zostaje nam nic innego jak czekać.
O super! Bo jednak różnice między prowadzeniem ciąży w PL a w innych krajach są spore. Ja mieszkam w Hiszpanii, zamierzam prowadzić ciążę prywatnie bo państwowo pierwsze usg jest w 12tygja mieszkam w Niemczech![]()
Ja też miałam tydzień przed planowanym okresem i dalej mam tylko już troszkę słabsze mam wrażenie . Oczywiście nie cały czas tylko czasami w ciągu dnia . Na kiedy masz pierwszą wizytę u lekarza?Dziewczyny a jak Wasze brzuchy ? Ja mam od 3 dni bóle, ciągniecie i ogólnie wrażenie ze zaraz dostanę okresu![]()
No, w Niemczech tez dość luźno traktują temat ciąży…O super! Bo jednak różnice między prowadzeniem ciąży w PL a w innych krajach są spore. Ja mieszkam w Hiszpanii, zamierzam prowadzić ciążę prywatnie bo państwowo pierwsze usg jest w 12tygchociaz myślę że jak wszystko będzie ok po pierwszej wizycie to państwowo też się umowie.