Deess.
Fanka BB :)
dziękiTo są już typowe badania na krzepliwosc krwi. Jeśli ich wyniki są zaburzone to heparyna jest już konieczna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękiTo są już typowe badania na krzepliwosc krwi. Jeśli ich wyniki są zaburzone to heparyna jest już konieczna.
Ja nie czytałam o acardzie i nie będę, bo przestanę brać ze strachu. Kiedyś czytałam wszystkie ulotki ,a później miałam wszystkie skutki uboczneSłyszałam ze połowa kobiet ma te mutacje , nie trudno będzie na nie trafić. Jak w rodzinie mutacja genu jest to i zapewne u Ciebie może byc - dobrze byc zabezpieczonym . Moje dziecko miało i ja tez mam . Naczytałam się o tym acardzie i osobiście mam mieszane uczucia . Ale jak lekarz mówi ze mam brać to brać będę
![]()
Nie ma co się sugerować moim porodemMasz rację ja jestem podobnego zdania. Poród w którym miałaś tyg wszystko przebiegało prawidlowo? Jak myslisz w poniedziałek ide do swojego ginekologa czy on już coś będzie widział?
Dokładnie, ja teraz idę na sztucznym cyklu I biorę od wczoraj estrofem 3x1 i nie czytałam nic na ulotce , bo jak poczytam to będę mieć wszystkie skutki uboczneJa nie czytałam o acardzie i nie będę, bo przestanę brać ze strachu. Kiedyś czytałam wszystkie ulotki ,a później miałam wszystkie skutki uboczneJak podchodziłam do iui I dostalam aromek i naczytałam się o skutkach to nie chciałam brać to lekarz mnie zjebał i brałam, teraz już nie czytam
![]()
Oj ta psychika działa na wszystko ,tylko kurde nie na ciążęDokładnie, ja teraz idę na sztucznym cyklu I biorę od wczoraj estrofem 3x1 i nie czytałam nic na ulotce , bo jak poczytam to będę mieć wszystkie skutki uboczne![]()
Nie miałam , miałam jedynie intralipid na własne życzenie. Relanium mój lekarz nie dajeBardzo mi przykro. Ważne ze są jeszcze zarodki. Nie wiadomo jaki wynik będzie tej procedury. Transferu wynik znasz, ale procedury nie. A miałaś atosiban? Relanium?
Dziś 1raz robiłam. Wcześniej byłam za granicą i nie miałam możliwości zrobienia bety. Zrobiłam test i dalej brałam lekiTo Twoja pierwsza beta? Czy już robiłaś jakoś? Dziś 16dt?
Progesteron 22 a estradiol 150. Chyba mało tego progesteronu ? W środę umówiłam się na wizytę żeby lekarz na to wszytko spojrzał ;( będę spokojniejsza czy leki dobre dawkiJesteście ekspertkami10 sierpnia miałam transfer 5dniowego zarodka. Dziś zrobiłam betę i wynosi 2669mlU/ml . Według zakresu referencyjnego jest 5tydzien ! Czy wszytko ok ?
Na estriadol się nie znam ale co do progesteron to nie ma tragedii ja miałam w 5tc 18. Bierzesz jakiś progesteron teraz?Progesteron 22 a estradiol 150. Chyba mało tego progesteronu ? W środę umówiłam się na wizytę żeby lekarz na to wszytko spojrzał ;( będę spokojniejsza czy leki dobre dawki
Jak dla mnie idealna , kochana ten Twój horoskop mówił prawdę ,Jesteście ekspertkami10 sierpnia miałam transfer 5dniowego zarodka. Dziś zrobiłam betę i wynosi 2669mlU/ml . Według zakresu referencyjnego jest 5tydzien ! Czy wszytko ok ?