Aleksandra91
Zaciekawiona BB
@Bakalia. Super wieści!
@Aleksandra91 ja co prawda jestem laikiem w tematach ciążowych, ale wydaje mi się, że to normalne. Sama cały czas tak mam - jednego dnia bolą na maxa, a kolejne dwa dni w ogóle ich nie czuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Bakalia. Super wieści!
@Aleksandra91 ja co prawda jestem laikiem w tematach ciążowych, ale wydaje mi się, że to normalne. Sama cały czas tak mam - jednego dnia bolą na maxa, a kolejne dwa dni w ogóle ich nie czuje.
Mnie bolą same sutki, nie martw się na zapas, nie musi to być konieczny objaw ciążowyDziewczyny czy bolą Was piersi? Mnie bolały w terminie okresu, a od wczoraj mam panikę bo mało bolą. Mam traumę po wcześniejszym poronieniu…. Ogólnie zero jakiś przypadłości ciążowych, nawet wzięty brzuch już nie jest. Mój ginekolog na urlopie i prędko się nie dostane nigdzie
super!!!Hej dziewczyny, parę dni temu pisałam do was zrezygnowana że jedna beta ok.3500 a po 48h 4500 czyli wzrost zwiastujący nic dobrego. Kolejną betę oznaczyłam po 48h i wyszła już 8000 czyli wzrost o 85%.
Byłam u ginekologa i dla mnie jest 5+2 wg USG jest 6+1. GS w normie, ciałko żółte jest. Zarodka jeszcze nie zobaczyłam. Wg lekarza tu wszystko jest w porządku i nie potrafił odpowiedzieć na pytanie co z przyrostem bety. Ale USG jest prawidłowekolejne USG mam już na NFZ 13.09
![]()
Oby….
Pamietam przy pierwszym poronieniu jak ginekolog zapytał czy bolą piersi… bo jak nie bolą to niestety…i tak mi to utkwilo
mnie w tej ciąży nie bola wcale ale może dlatego ze jeszcze karmieOby….
Pamietam przy pierwszym poronieniu jak ginekolog zapytał czy bolą piersi… bo jak nie bolą to niestety…i tak mi to utkwilo
tak, mnie bolą bardzo, w ciąży z coreczka która straciłam tez mnie bardzo bolały. Natomiast z synkiem który urodził się bez problemu to nie pamietam żeby mnie bolały. Na penwo pod koniec, ale czy na początku ciąży to może lekko jak na okres pare dni, ogólnie cała ciąże z synkiem piersi miałam malutkie, brzuch rósł a piersi stały w miejscu. Wyglądałam jak facet w ciąży. W tej ciąży mi od razu napuchly i bolą tak ze zapamiętam sobie ten objaw na pewno. Także wydaje mi się, ze tymi piersiami i ogólnie objawami to się za bardzo nie powinno sugerować. Bo każda ciąża jest inna i kobieta każda jest inna i możesz się niepotrzebnie teraz stresowac . Może twój organizm tak ma poprostu, ze bolą cię piersi przez chwile a resztę ciąży przejdziesz super ?Dziewczyny czy bolą Was piersi? Mnie bolały w terminie okresu, a od wczoraj mam panikę bo mało bolą. Mam traumę po wcześniejszym poronieniu…. Ogólnie zero jakiś przypadłości ciążowych, nawet wzięty brzuch już nie jest. Mój ginekolog na urlopie i prędko się nie dostane nigdzie
TFU, TFU, TFU xDCiekawe która z nas będzie miała bliźniaki![]()