pluto_nova
Moderator
a Ty jeszcze zwlekałaś mi tu z testowaniem! Gratulacje!Cholera..
Najlepsze że właśnie wróciłam do pracy po macierzyńskim. Jeszcze nie wierzę..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a Ty jeszcze zwlekałaś mi tu z testowaniem! Gratulacje!Cholera..
Wiecie co ? Jesli jestem calkiem zdrowa i nie jestem w ciazy. To dla wlasnego dobra pojde do psychologa. Nie boje sje go. Ale ja gdzies podswiadomie cos czuje. Jesli mialabym owulacje dopiero w 23 dc to moglabym byc dopiero w 3 tyg ciazy. Ale.to sie dzis okaze przy becie.czy czytałaś posty? Przecież pisała, że była u ginekologa i internisty i wg nich wszystko jest ok. Ma porobione podstawowe badania i tam też jest wszystko ok, dlatego @Bibi89 napisała o zdrowiu psychicznym
Jessssu gratuluję przepiękna, tez chcęCholera..
Dlatego mówię beta odpowie czarno na bialym.Wiecie co ? Jesli jestem calkiem zdrowa i nie jestem w ciazy. To dla wlasnego dobra pojde do psychologa. Nie boje sje go. Ale ja gdzies podswiadomie cos czuje. Jesli mialabym owulacje dopiero w 23 dc to moglabym byc dopiero w 3 tyg ciazy. Ale.to sie dzis okaze przy becie.
Nikt nie lekceważy zdrowia psychicznego. Nie jak stawiać diagnozy przez internet.Lekkomyślne jest lekceważenie zdrowia psychicznego. Właśnie dlatego w Polsce depresja jest uważana za coś wstydliwego, wlansie przez takie podejście.
Ale piękneCholera..
To dobrze, teraz widze na 2 od konca, ale wygląda na testową, jest szara.Ja myślę że u mnie to oszusty jednakzamówiłam jeszcze jakieś nordtest, mają być jutroZobacz załącznik 1441081