reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mleko sie studzi więc mam chwilunię zanim Tygrys zacznie krzyczeć o jedzonko;-)
Bodzia, Martyna fajnie ,że spotkanie udane:-Dzdjęcia dzieciaków słodziutkie a historia z lwem:rofl2::rofl2::-D:-D

reklama
nooooo śpi Maluch:tak::-):-)wypad na wiochę miał charakter wypoczynkowo - relaksujący aczkolwiek pogoda dopisała mocno średnio:dry:w sobotę słońce ale głowę chciało urwać, a w niedzielę lało a wypogodziło się dopiero o 17.00 na 2 godziny a potem burza:baffled:ale w sumie Szymonek nałykał się świeżego powietrza, dotlenił się na cały tydzień, ja troszkę odpoczęłam i stęskniłam się za mężem, który cała majówkę pracował:-(Wczoraj jak wrócilismy to prosto na kąpusianie potem szybka kolacja, podczytałm co tam u Was i padłam:sorry2:ale dzisiaj pełnia sił od rana;-):-DSzymcio znowu pociąga noskiem:dry::dry:a w piąt szczepienie...no zobaczymy jak bedzie, witaminę mu daję i maść majerankową pod nos.

Toż to nasza Madźka przed ścięciem włosów;-):tak::laugh2::laugh2::rofl2::-D!

Ach, no tak teraz poznaję.:laugh2::laugh2::laugh2: Wiedziałam, że skądś znam tą buziuńkę.:-p:rofl2:
a teraz Lachony spiewać mi tu o co chodzi??:-D:-D

Witam po "wypoczynku"

Widze ze tu spotkanko bylo,(sory osttanio mam duzooo pracy i nie jetsm na biezaco) super ze sie udało, a gdzi eto sie Lachonki spotkały? jakies ZOO .....tylko nie mowicie mi ze w Chorzowie:no: bo sie stukne w łeb, ze mnie tam nie było:crazy: ale Bodzia na Śląsku mieszka.......

Witam po "wypoczynku"

Widze ze tu spotkanko bylo,(sory osttanio mam duzooo pracy i nie jetsm na biezaco) super ze sie udało, a gdzi eto sie Lachonki spotkały? jakies ZOO .....tylko nie mowicie mi ze w Chorzowie:no: bo sie stukne w łeb, ze mnie tam nie było:crazy: ale Bodzia na Śląsku mieszka.......
Agatka :sorry2::sorry2:tylko nie mocno sie po tej głowie klep;-);-)w Chorzowie Chorzowie się nam mitnęły lachony:tak::-D co tam u Ciebie dawno nie zaglądałaś:nerd:

Dzien doberek laseczki..
Ja rano z kawka na BB,,ale juz do pracy sie szykuje,,no jak mus to mus,,,
Kiedy ten weekend,,:-p:zawstydzona/y:..hihi

mIłego słoencznego dnia,,,u mnei peikna pogoda...

Dzień dobry.:-)
Chłopaki dali dziś do 8 pospać.:-) I nawet się wyspałam.:tak:
Ale Grzesiek już chodzi i marudzi.:dry::baffled:

Bodzinka nic dziwnego, że lew ryknął -na niedospanego wygląga. :eek::laugh2:

Dzieen dobrek...Ewcia przyślij tego słońca trochi...u nas szaro i ponuro. Ja już prano w pralce mam z pół godzinki...PPP dzis moje imię ;-)

reklama
Dzieen dobrek...Ewcia przyślij tego słońca trochi...u nas szaro i ponuro. Ja już prano w pralce mam z pół godzinki...PPP dzis moje imię ;-)
U mnie tyż słonecznie,i PPP też.
Madźka,ja powklejałam trunki na moje 2500 posta i tam z piwem była taka blondi z warkoczami;-):laugh2::laugh2:,ale teraz to tylko czerwone x widac:no::angry::angry:.
Do dentysty niezapisali,bo do wyrwania 8-ki to do chirurga stomatologicznego trzeba a tak rejestrują po 15-ym maja:angry: na czerwiec.

Do góry