pluto_nova
Moderator
@Aneczka2021 to zapisujemy na 26.09? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A raz sie żyje@Aneczka2021 to zapisujemy na 26.09?![]()
i to się nazywa duch staraczki!A raz sie żyjezapisz
ja raczej was czytalam tylko ale nie zapisywałam sie na terminy ponieważ w ciągu półtora roku mialam tylko 3 owulacje więc bylo jak było. Owulacje jak byly to byly pozne bo nie wcześniej niz 20 dc. To moj pierwszy cykl po badaniu hsg poszlam do lekarza 17 dc z mysla ze po pierwsze znow nic nie rosnie a po drugie ze nawet gdyby cos roslo to do owulacji mam czas a tu sie okazalo ze mam płyn z zatoce jakieś i wygląda jak bym miala owulacje i jeszcze ciekawostka z dwóch jajnikow
![]()
Na to liczę, pierwsza połowa lipca była rewelacyjna, druga trochę gorzej, sierpień był do dupy, to niech wrzesień nadrobi!Jeszcze 18 dni szans, oby kolejna polowa miesiąca była szcześliwsza.
Acard to kwas acetylosalicylowy - zmniejsza krzepliwość krwi. Pomocny przy podejrzeniu np zespołu antyfosfolipidowegoNa co bierze sie acard? Dostalam pierwszy raz ten lek. Myslalam ze to na serce![]()
Ja biorę letrozol, mam okres wywolywany duphastonem i okres moj w długości i obfitości nie różni sie od cyklów bez letrozolu.Mam pytanie do dziewczyn, które są lub były na stymulacji cyklu letrozolem (może któraś wie?). Miałyście przez to dłuższą miesiączkę niż zwykle? Nie wiem czy to przez te tabletki, ale krwawię już 8 dzień.. Fakt faktem skąpo..choć inaczej niż zawsze i zwykle mam tak regularne cykle oraz krwawienie..takie max 6-7 dni
. Odstawiłam wczoraj tabletki, które brałam 5 dni.