reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ej ja to pierd..... zaraz na zawał!!!! Zarezerwowałam domek na weekend 30.09-02.10 w Bieszczadach... i mój jebniety mąż pyta się teraz swojej mamusi czy z nami jedzie!!!!! Myślałam że rzucę w niego tłuczkiem do mięsa !!!!!
Boże ale go zjebe jak będzie okazja!!!!! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Powiedz że rezerwacja jest dla dwojga i tylko dla dwojga. A 3 to już za duży tłok 😁

Ja niestety czułam, ze to juz koniec testowania. Nic nie boli mnie ale czuję, ze to @, stąd tez kupilam martini.
Miałam potwierdzić polecenie @Zazuu i @Kejcik - bezalkoholowy gin z Lidla jest wielce spoko :D Trzeba go co prawda dać więcej, bo nie jest tak gorzki i mocny jak %, ale sprawiłyście mi tym poleceniem dużo radości.

ja w kolejnym cyklu muszę iść w drugim dniu cyklu, żeby zobaczyć, czy mam nadal torbiel, żebym niepotrzebnie nie pompowala jej aromekiem. Czy w 2 dc ta torbiel już zniknie? Wie ktoś coś?

🤯😱 może mama ma mu zapewnić w Bieszczadach odpoczynek od seksu 🤭😨

Haha odpoczynek i tak będzie bo akurat ma być okres... tzn ma być 26 ale znając życie się spóźni i na wyjazd będzie 😆😆😆 na całe szczęście ta czarownica akurat ma w piątek 30.09 wizytę u lekarza i nie pojedzie 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Boziu jakiego ja mam beznadziejnego męża 😏😏😏😏😏😏😏
A jakby się zgodziła na wyjazd to nie wiem czy bym z nimi pojechała

Ja mam fajną teściową, grzeczną, nie wpierdala się ale... Z uwagi, że jest panikarą a siostry mojego męża to naczelne plotkary to sprzedaliśmy im bajkę, że jestem w szpitalu bo muszą mi dobrać leki na tarczycę itp.. Bo zanim wyszłabym ze szpitala to byłabym już uśmiercona w mieście, bezpłodna i niepełnosprawna🤣 a teściowa nakurwiałaby telefonami 348 razy dziennie 🤯 Nie mówiąc już że nawet nie wiedzą w jaki sposób staramy się o dziecko tzn stymulacja bo by chyba je wyjebalo z kierpców 🤣 wiecie takie stare wiejskie podejście "kiedyś się zachodziło w ciążę normalnie i każdy ma po 3 zdrowych dzieci to i Wam się uda" blaaaa blaaaa blaaaaaaaaa🤮

reklama
Ja mam fajną teściową, grzeczną, nie wpierdala się ale... Z uwagi, że jest panikarą a siostry mojego męża to naczelne plotkary to sprzedaliśmy im bajkę, że jestem w szpitalu bo muszą mi dobrać leki na tarczycę itp.. Bo zanim wyszłabym ze szpitala to byłabym już uśmiercona w mieście, bezpłodna i niepełnosprawna🤣 a teściowa nakurwiałaby telefonami 348 razy dziennie 🤯 Nie mówiąc już że nawet nie wiedzą w jaki sposób staramy się o dziecko tzn stymulacja bo by chyba je wyjebalo z kierpców 🤣 wiecie takie stare wiejskie podejście "kiedyś się zachodziło w ciążę normalnie i każdy ma po 3 zdrowych dzieci to i Wam się uda" blaaaa blaaaa blaaaaaaaaa🤮
Jak mialam cp, i bylam w szpitalu wiedziała tylko moja kumpela i mama. Reszta jesli juz cos uslyszala - torbiel do usunięcia.
Nie chcialam z nikim więcej omawiać tego tematu.

Do góry