pluto_nova
Moderator
z tego co pamietam najpierw był Groprinosin (ten sam skład), a potem wyszła rozreklamowana NeosineNo ja ten lek spotkałam pierwszy raz w swoim życiu właśnie przy covidzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tego co pamietam najpierw był Groprinosin (ten sam skład), a potem wyszła rozreklamowana NeosineNo ja ten lek spotkałam pierwszy raz w swoim życiu właśnie przy covidzie
To się zgodzę. Większość z nas chodzi do pracy, na jednych działają naturalne produkty, a na innych mocniejsza chemia. Każdy niech wybiera to co jemu pasujeA chociażby dlatego, że wiele z nas chodzi do pracy i musi dość szybko dojść do siebie, a takie witaminki czy np. leczenie zapalenia pęcherza sokiem z żurawiny nie na każdego zadziała![]()
to zrób może dzisiaj samą betę, bo wtedy przyrost wypadnie Ci na piątek (a jak zrobisz jutro, to przyrost w sobotę, a nie wiem czy masz czynne labo w weekendy), a jutro dorobisz progaNigdzie w mojej okolicy nie zrobię już dzisiaj bety z progesteronemja pier*ole
![]()
jutro będzie już za późno?
To ten próg nie musi być tak koniecznie raz z betą?to zrób może dzisiaj samą betę, bo wtedy przyrost wypadnie Ci na piątek (a jak zrobisz jutro, to przyrost w sobotę, a nie wiem czy masz czynne labo w weekendy), a jutro dorobisz proga
Jak masz plamienia to warto zrobić go jak najszybciejTo ten próg nie musi być tak koniecznie raz z betą?
najlepiej byłoby z betą, ale jak nie masz możliwości zrobienia, to zrób jutro ze względu na zrobienie odpowiedniego przyrostu bety w piatekTo ten próg nie musi być tak koniecznie raz z betą?
Mnie się z kolei w żołądku przewraca jak ktoś mi radzi pic herbatę z miodem i cytryną w sytuacji, gdy łeb mi pęka, nos zakitowany, mam dreszcze itd. To już wolę wziąć tabletkę typu gripex czy nawet zwykły ibuprom, żeby choć na chwilę puściło a ja żebym mogła w miarę ogarnąć obowiązki, których nie mogę przełożyć na za tydzień.To się zgodzę. Większość z nas chodzi do pracy, na jednych działają naturalne produkty, a na innych mocniejsza chemia. Każdy niech wybiera to co jemu pasujepreparat typu Teraflu szybko zakamufluje objawy, ale z leczeniem nie ma nic wspólnego.
Postaram się znaleźć ciekawy artykuł na temat tych właśnie produktów. Mnie bardzo uświadomił. Artykuł oczywiście pisany przez lekarza, żeby nie było
Co do soku z żurawiny jeszcze się odniosę - u mnie pomógł. Ale zgadza się, była to bardzo łagodna infekcja.
Przyrost bety by już zdecydowanie coś powiedział... Robisz to badanie prywatnie, nie ogarniam jak kobieta mogła Cię odesłaćKobieta w labo odesłała mnie na jutro. Powiedziała że ważniejszy jest wynik tego progesteronu bo beta i tak mi nic nie powie![]()