pluto_nova
Moderator
od razuA ja szybko po przestaniu wrócił organizm do siebie cykle owulacja itd.?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od razuA ja szybko po przestaniu wrócił organizm do siebie cykle owulacja itd.?
i znowu mnie nie oznaczasz? To jak się zgłaszasz? Zobacz na pierwszą stronę ile Nas jest, a wychowawczyni tylko jedna na tylu uczniów!Ja w poniedziałek 26.09 planowana ale oczywiście adminka posta nadal mnie nie wpisała![]()
hehe, ja już tez kilka wózków zamówiłamTeż zamówiłam wózek od kuzynki ... I żałuję bo non stop się dopytuje kiedy ten wózek będę brać .... a tu nadal nic u nas a nie chce kupować żeby w razie czego nie zapeszyc....
to mi brat podrzucił dwie maskotki bociankiMi siostry tylko sukcesywnie podrzucają rzeczy dla dziecka, to wózek, to mata do zabawy... liczą, że wywołają dziecko z lasu![]()
Ciekawe informacje - z jakiego źródła czerpiesz?Tu lepiej widać