reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Alize, spokojnie, u mnie tak samo... Zero przygotowania... a to przeciez juz czwarte i moze pojsc giga szybko...A ja jeszcze nadal prawie nic nie mam:-)
. Tak czytam was i chyba pojadę do szpitala bez torby? nie wiem co się zemną dzieje
. Brak jakiego kolwiek planowania i zakupów.
azile29
Czerwcowa mama'08
he he he snoopy to i tak masz więcej.:-) Ja nawet torby nie myciągałam, koszulki nie ma . Jedynie gdzieś w szafie walają się majtki jednorazowe. ot tyle pakowania . Nie już obiecuje sobie że po dzisiajszym usg robie zakupki
. Ileż można czakać.
Joaś ja właśnie zaczynam mnieć lęk przed wczaśniejszym mporodem bo i skurcze już są.

Joaś ja właśnie zaczynam mnieć lęk przed wczaśniejszym mporodem bo i skurcze już są.
mata-kow
mama do kwadratu :)
A ja to chyba jeszce muszę sobie torbę mniejszą kupić, bo nie mam w co się zapakować 

Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej dziewczyny1 Jeszcze sie dobrze nie znamy, ale tez jestem czerwcoweczka. Oprocz tego mam jeszcze dwojke 4 i 7 lat. Maz pracuje "w terenie i jest tylko na weekendy wiec ze wszystkim musze radzic sobie sama. Przez dzien jakos sobie radze - starsze do zerowki mlodsze do przedszkola, teraz jestem juz na chorobowym wiec cos po domu porobic, obiad, do zerowki, do przedszkola i tak dzien mija. Gorzej wieczorem, bo nachodza mnie czarne mysli a mieszkam sama i nie mam sie komu wygadac. Na szczescie maz od tej soboty bierze urlop wiec bedzie bezpieczniej.:-)

reklama
Ja chyba jutro albo w piatek do gina pojde, nie mam tak jak wy ze sie umawiam wczesniej tylko dzwonie pare godz przed wizyta
)) Kurcze troche sie boje ze szyjka jeszcze bardziej sie skrocila, czyli niebawem nic nie zostanie;P
Podziel się: