reklama
Jotemka
Fanka BB :)
U mnie jest szczegolnie po paczkach wlasnie i drozdzowkach wszelkiego rodzaju....Moja zgaga raczej rzadko mi dokucza . Uwielbiam pączki ale przestałam je jeść bo po nich ją właśnie miałam,
mata-kow
mama do kwadratu :)
Dzidzia szaleje w brzuchu jak by chciała wyjść przez skórę.
Ja też mam takie wrażenie, że jakby skóra była ciut cieńsza, to dawno by się rozerwała

mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja chyba pokupuję po opakowaniu każdych wkładek
w biustonoszu do karmienia aż tak nie odstają, ale dalej dziwnie pod ubraniem szeleszczą 

A myslicie ze jak mi gin odstawi tab to moze sie szybko zaczac??? Ja na tab mam czasami male skurczaki....
A co do wkladek to mi J chyba bedzie musial kupic, ale na razie jakos mi nic nie leci i chyba zamiaru nawet nie ma wiec po co kupowac??
A co do wkladek to mi J chyba bedzie musial kupic, ale na razie jakos mi nic nie leci i chyba zamiaru nawet nie ma wiec po co kupowac??
reklama
renata1111
Początkująca w BB
jak jest ciepło to od rana już puchnę i pojawiają się skurcze łydek nawet w dzień a biorę magnez ta końcówka jest okropna, czuję się strasznie ociążała bolą mnie biodra jak za długo chodzę leżę stoję
A jak wasze maluszki bo byłam u lekarza i w 32tyg zmieżyła mi maleństwo i jest duży na 30 tydz. mówi mi że wszystko w normie ale tak mnie to niepokoi bo z córką to do końca tydzień ciąży był zgodny z tyg. dzidziusia. Waga 1770 co stwierdziła że znów za duży jak na ten tydz. nie wiem co o tym myśleć ale uspokaja mnie ja chyba juz do końca nie będę spokojna do póki się nie urodzi i nie zobacze chyba już mam schize ciążową Pozdrwiam

A jak wasze maluszki bo byłam u lekarza i w 32tyg zmieżyła mi maleństwo i jest duży na 30 tydz. mówi mi że wszystko w normie ale tak mnie to niepokoi bo z córką to do końca tydzień ciąży był zgodny z tyg. dzidziusia. Waga 1770 co stwierdziła że znów za duży jak na ten tydz. nie wiem co o tym myśleć ale uspokaja mnie ja chyba juz do końca nie będę spokojna do póki się nie urodzi i nie zobacze chyba już mam schize ciążową Pozdrwiam
Podziel się: