Natalia2595
Aktywna w BB
Hej dziewczyny czy udało się komuś zbić prolaktyne od roku walczę z dość wysoką i dalej nic, mój gin powiedział że nie uda nam się jeśli nie poprawię wyników.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bierzesz leki typu dostinex lub bromergon ?Hej dziewczyny czy udało się komuś zbić prolaktyne od roku walczę z dość wysoką i dalej nic, mój gin powiedział że nie uda nam się jeśli nie poprawię wyników.
Bromergon ale mój organizm toleruje tylko 0,5 tabletki więcej nie daje rady. Strasznie spada mi ciśnienieA bierzesz leki typu dostinex lub bromergon ?
Okej, a próbowałaś castagnus ? To ziołowy lek, wyrównuje poziom progesteronu I estradiolu, a co najważniejsze zbija prolaktynęBromergon ale mój organizm toleruje tylko 0,5 tabletki więcej nie daje rady. Strasznie spada mi ciśnienie
Od ponad 10 lat biorę dostinex w związku z hiperprolaktynemia. U mnie jest spowodowana gruczolakiem przysadki mózgowej.Hej dziewczyny czy udało się komuś zbić prolaktyne od roku walczę z dość wysoką i dalej nic, mój gin powiedział że nie uda nam się jeśli nie poprawię wyników.
Dostinex ! Aż dziwne ze lekarz Ci go nie przepisał ! Tez startowałam z bromergonem ale czułam się po nim jak kupaHej dziewczyny czy udało się komuś zbić prolaktyne od roku walczę z dość wysoką i dalej nic, mój gin powiedział że nie uda nam się jeśli nie poprawię wyników.
Ok Dzięki za tydzień w piątek mam wizytę, będę naciskała na dostinex. Czy od dostepny jest w każdej aptece??Dostinex ! Aż dziwne ze lekarz Ci go nie przepisał ! Tez startowałam z bromergonem ale czułam się po nim jak kupapo dostinexie zero skutków ubocznych , prolaktyna szybko leci w dół i długo się utrzymuje w normie
![]()
Myśle ze tak . Zawsze możesz zadzwonić po aptekach i popytać . Ja akurat mieszkam w mieście i w pierwszej lepszej aptece lek był dostępny . Najtańszy nie jest … bo 8 tabletek u mnie kosztuje ok 92 zl obecnie jestem na połówce tabletki co 3 tygodnie wiec na długo starczaOk Dzięki za tydzień w piątek mam wizytę, będę naciskała na dostinex. Czy od dostepny jest w każdej aptece??
Niestety wielokrotnie zdarzyło mi się jechać do apteki, bo na kto ma lek byla informacja, że niby jest a na miejscu zonk.Nie trzeba dzwonić po aptekach wystarczy wpisać w ktomalek.pl![]()