*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Och przyda, się3mam
kciuki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Och przyda, się3mam
kciuki![]()
Też przykleiłam moje kropki i łudziłam się, że skoro 2 to może dzisiaj coś tam wyjdzie, a tu nic!!! Ja na szczęście mam tylko doustnie i dowcipnieJa żyłam do dzisiaj . Wydaje mi się ze 6dpt to już chociaż jakiś cień cienia powinien być. Miałam też embroglue i gdzieś kiedyś wyczytałam, że po embroglu się szybciej zagnieżdżają, więc jutro tylko idę potwierdzić, że nic z tego i odstawić te cholerne zastrzyki ,bo już nie mam siły na nie. Myślę, że jednak chociaż to będzie Twój szczęśliwy dzień![]()
Punkcja nie była taka zła. Miałam laparoskopię i 3 histeroskopie. Laparoskopia była o wiele wiele gorsza. Nie dziękuję.To powodzenia życzę i oby wszystkie się zapłodniły, a transfer będziesz miała świeży czy mrożony? Ja szczerze mówiąc nie dałabym rady podejsc drugi raz do tej całej procedury szczególnie punkcji dla mnie to była masakra.
Miałam dokładnie takie samo nastawienie przed betą jak u Ciebie. Chciałam zrobić żeby odstawić leki.Ja żyłam do dzisiaj . Wydaje mi się ze 6dpt to już chociaż jakiś cień cienia powinien być. Miałam też embroglue i gdzieś kiedyś wyczytałam, że po embroglu się szybciej zagnieżdżają, więc jutro tylko idę potwierdzić, że nic z tego i odstawić te cholerne zastrzyki ,bo już nie mam siły na nie. Myślę, że jednak chociaż to będzie Twój szczęśliwy dzień![]()
Nie dziękuję.Trzymam kciuki za dobrej jakości komóreczki![]()
DziękiMiałam dokładnie takie samo nastawienie przed betą jak u Ciebie. Chciałam zrobić żeby odstawić leki.
Jakie było moje zaskoczenie.... życzę Ci tego samego![]()
O matko to ty od środka dokładnie przebadanaPunkcja nie była taka zła. Miałam laparoskopię i 3 histeroskopie. Laparoskopia była o wiele wiele gorsza. Nie dziękuję.![]()
To ty dwa wzięłaś, to życzę bliźniaków to może jutro już beta skoczy . Też chciałam dwa ,ale lekarz się nie zgodził, w sumie i dobrze ,bo jeszcze 1 zostałTeż przykleiłam moje kropki i łudziłam się, że skoro 2 to może dzisiaj coś tam wyjdzie, a tu nic!!! Ja na szczęście mam tylko doustnie i dowcipnie![]()
Ja mam prolutex 2 razy dziennie i mój brzuch wygląda jak po bojowiskuTo ty dwa wzięłaś, to życzę bliźniaków to może jutro już beta skoczy . Też chciałam dwa ,ale lekarz się nie zgodził, w sumie i dobrze ,bo jeszcze 1 został
to wiadomkaOch przyda, siędziękuję
na pewno z większym luzem do tego podchodzę bo mamy córkę ale nie ukrywam, że byłabym przeszczesliwa gdyby jutro była liczba większa od 0
![]()