reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

oj, a ja teraz w miejscu stoję...mimo tylu zajęć...i nadal mam zwisający brzuch i nie mam czasu sie tym zająć..:baffled::-D

reklama
Dziewczyny gratulacje !!!!!!!!!!!!! Jestem w szoku - extra Wam idzie. Ja od kilku dni znow na diecie i na razie niezle mi idzie.
Mam nadzieje ze rezultaty beda tak samo imponujace jak u Was. Jeszcze tylko przydaloby sie abym zaczela cwiczyc.

Rany Julek,co tu sie dzieje,w takim tempie gubicie te kilogramy,że aż strach,że nam lutóweczki poznikają:-D
Gratuluje samozaparcia kobitki.:tak:

Rany Julek,co tu sie dzieje,w takim tempie gubicie te kilogramy,że aż strach,że nam lutóweczki poznikają:-D
Gratuluje samozaparcia kobitki.:tak:

No chyba zbliżające sie lato tak działa..:-D:-D

Ja stanęłam na ulubionej dla mnie wadze, i chyba więcej już nie schudnę, i całe szczęście....:tak::tak: tylko teraz pora zadbać o rozciągniecie i wzmocnienie miesni...
na to mój mąż zaproponował mi pilates :sorry2::sorry2:, bo będą prowadzone zajęcia u niego na hali :-D:-D ale to nie dla mnie

reklama
Do góry