reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

O jeju dziewczyny WIELKIE GRATULACJE:-):tak: Podziwiam Waszą silną wolę:tak:
Ja ostatnio odpuściłam aerobik z braku czasu, ale przez stres w pracy kilogramy same lecę i mam już -3 na koncie.:tak:
Za dwa tygodnie idę na bankiet organizowany przez Inwestora i mam cel, aby wyglądać bosko :-p

reklama
Na herbatki trzeba uwazac,bo niektore sa przeczyszczajace,a to nie o to chodzi:sorry2:. masz rację Tycia tylko ja piłam takie bez efektu przeczyszczającego zawsze czytam co jest w skladzie i o ziolach też więc wiem jakie mają działanie ja wogóle dużo czytam ale odpuściłam też smażone majonez i śmietanę i myslę ze ważne jest też nastawienie bo wszystko zaczyna sie jak Ci smutno to szukasz pocieszenia w slodyczach a po 30 trzeba z tym uważac bo idzie bardzo w biodra i brzuch :tak: zresztą jak dużo spaceruje z dzieciakami to nie myślę o jedzeniu zabieram zawsze 1.5l wody mineralnej Jak zaczęly spodnie mi spadać to juz dobrze ale już wystarczy nawyki zostaly ,ze nie jem dużo i mnie nie ciągnie do slodkiego;-)Teraz kolej na mojego męża :-D

popcorn......... mniam ;-) nie ma to jak dieta :-D

kto wie gdzie kupie "przysmak świętokrzyski":dry:

ale mi przypomniałas o przysmaku:wink::rolleyes2::rofl2:jaaaaaaaaaaa
a co diety to ja dzis tez mam na sumieniu ..............mała-duza szarme:laugh2:

reklama
Do góry