reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula ja chętna:rofl2:
Nie no ja nie moge, do tyłu chodze niczym raczek.No tak zgodnie z moim zodiaczkiem:sorry2::sorry2:
Wszystko robie w dziwnym tempie.Pogoda zwarjowana, słońce a za moment chmury.Ciekawe czy my w końcu dziś wyjdziemy:baffled::baffled:
Lolek mnie właśnie rozśmieszył do łez...Leży na plecach i odpycha się nogami i tak "jezdzi" po domu:happy:

reklama
Grzesia uśpiłam, obiadek podszykowałam, naczynia pomyłam, kawkę wypiłam i się zjawiłam.:tak::-D

Iiwka strasznie współczuje.:-( Ogromne buziaki i tulaski.
attachment.php

Bodzia to mały musi słodko wyglądać.I nie mów,żerozśmieszył tylko się cieszysz,że podłogi wyfroteruje co?przyznaj się ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Staś właśnie krzyczy hejo do Tubisiów załapał raz dwa;-):tak::-D:-D:-D

Madzia leżała na dywanie i na Tubiśki patrzyła. Babcia jej wczoraj przywiozła nowy odcinek (chyba w gazecie Świat Kobiety była). Tam jest też pierwszy premierowy odcinek Dobranocny Ogród. Mówie wam jakie to pokręcone:szok:
Iiwka jak mi smutno jak sobie pomyślę co ty czujesz:-( Aż mi ciarki po plecach przechodzą bo mój mąż ma w planach emigrację. Tulęci e z całych sił:sad:

Pokręcony ten "Dobranocny ogród" ale dla mojej Majki to teraz najlepsza bajka, cały czas by ją oglądała, a czytałam że producentem tej bajki jest ten sam człowiek który wymyślił teletubiśki - więc musi być pokręcona:-):-):-):-)

cara - Twój avatorek mnie zgubił! :-):-):-) a ile masz latek?
na logike w nicku cyferka 87 to Twój rocznik czyli powinnas miec ok 21 lat; ale z drugiej strony masz juz duze dziecko, wiec dlatego palnełam 23-4 lata!! :-p:rofl2::rofl2::rofl2:

Za miesiac stuknie mi 21 lat :-)

Cara bardzo ładna z ciebie dziewczyna:tak: Jak dla mnie wyglądasz na około 19-20 latek:-) Ja nie jestem za dobra w określaniu wieku:baffled:

Blisko blisko :-) Przez miesiac jeszcze 20 jestem :-)

Cara ale ty masz figure, pozadrościc.......
Dziekuje :-)
Schudlam przez ten stres zwiazany z M

:-)

Mam dosyc tego tygodnia:baffled:Właśnie babka się mnie w kolejce zaptała co Karolek będzie miał siostrzyczke czy braciszka i kiedy rodze.Cała kolejak patrzy a ja,że nie jestem w ciąży...Czerwona byłam jak burak....Potem mały zrobił mi małaą akcyjke pod domem i niepotrzebnie na niego aż tak nakrzyczałam..Mam moralniaka a Lolo śpi....

Mam dosyc tego tygodnia:baffled:Właśnie babka się mnie w kolejce zaptała co Karolek będzie miał siostrzyczke czy braciszka i kiedy rodze.Cała kolejak patrzy a ja,że nie jestem w ciąży...Czerwona byłam jak burak....Potem mały zrobił mi małaą akcyjke pod domem i niepotrzebnie na niego aż tak nakrzyczałam..Mam moralniaka a Lolo śpi....
Bodzia trzeba było tym babom powiedzieć że na trojaczki czekasz i masz nadzieje, ze to będa sami faceci bo w życiu byś nie chciała zeby ci córki na starość na takie wścibskie babska wyrosły:angry::angry:a co do krzyku na Lolka to sam przecież wiesz, że mama to nie święty turecki i czasem nerwy puszczają a cierpliwość się kończy a synuś i tak świata poza mamunią nie widzi;-);-)

Wróciliśmy, ale się pogoda zrobiła śliczna:crazy: a my musimy już siedzieć w domku bo dzisaj ma przyjść koleś zmywarę naprawić:dry:Szymonek już chyba głodowego wyjca zapodaje to idę obiadkować z Młodym.
Anula pyszne ciasto:tak::-D:-D

Witam Kobitki:tak:

My już po spotkanku z Martusią i Julciem było bardzo fajnie:-):-):-):-)
zaraz wstawię foteczki....poczekać grzecznie proszę :-D:laugh2::laugh2:

Bodzia nie przejmuj się tym babsztylem:dry:

Ja też nakrzyczałam na Amandę, bo mi nerwy puściły i miałam potem strasznego moralniaka także rozumiem co czujesz.....:tak::tak:
Lolo już pewnie o tym zapomniał :tak: więc głowa do góry i szeroki uśmiech proszę ;-):-):tak:

reklama
Do góry