reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

U Konrada od okolo 2 tygodni nie bylo budzenia sie w nocy i kladzie sie juz po 20,a wstaje miedzy 7 a 8:szok:.Śpioch sie z niego zrobił:tak::-).

reklama
moja znowu za szybko wstaje bo jak budzi sie po 6 to przed 9 juz nowu śpi a potem ok 13
a dzisiaj wypadła jej ta poranna dzemka
No u nas bardzo podobnie,Kuba wstaje 6.00-7.00,potem drzemka 9.00-10.00,a kolejna ok.14.00:tak:
Jak Kubie wypadnie poranna drzemka,to dociągnie do 12.00,ale potem koszmar wieczorem,zbyt zmęczony by zasnąc.:baffled:

Milena ostatnio spi dwa razy w ciagu dnia . Pierwszy raz okolo od 10 do 11.30. Drugi raz roznie - czasami o 14 czaasami o 16

u mnie nocki standardowo zle, ale za to w dzien jak LAila spi (zwykle w wozku) to moge robic co chce a sie nie budzi. dotad wystarczylo zebym stanela na swiatlach z wozkiem i juz sie przebudzala...

reklama
u mnie nocki standardowo zle, ale za to w dzien jak LAila spi (zwykle w wozku) to moge robic co chce a sie nie budzi. dotad wystarczylo zebym stanela na swiatlach z wozkiem i juz sie przebudzala...

OO skad ja to znam. Milena kiedys tez zasypiala na spacerze, a jak tylko wozek stanal ona sie budzila. Tak samo bylo gdy jechalismy samochodem - jak jechalismy spala, jak zaparkowalismy momentalnie sie budzila. Teraz Milena spi w lozku i ostatnio nawet dlugo spi w ciagu dnia.

Do góry