Też mam otulacz jukki, ja akurat wybrałam z materiałem minky i też sobie chwalę@Nat_Ra ja też dlugo mialam ten dylemat, czy otulacz, czy zwykły kocyk, potem jak się w końcu zdecydowałam, wybrałam przepiękny i cholernie drogi otulacz z Makaszki (250 zł). Pisalam wam, nie wiem czy pamiętacie, że mnie sklep (mamuszka.com) zwodzil, anulowali zamówienie i przez 1,5 msc. nie oddawali kasy. W końcu postraszyłam ich policją i łaskawie oddali
ale do brzegu: ostatecznie zamowilam tańszy otulacz (zwany tam kocykiem) firmy Jukki, kosztował kolo 110 zł, przyszedł piękny, gruby, sprawia wrażenie porządnego. Polecam
![]()
reklama
Ale super, jak się czujesz? Stresik jest, czy podekscytowanie bardziej? Trzymamy kciuki, dawaj koniecznie znać po!Takrano badania a popołudniu jak wszystko będzie ok to zrobią mi cięcie.
Nie ma sensu żebym jechała dzisiaj do szpitala. Badania zrobią ale jedna nocka dłużej spędzona w szpitalu.
G
guest-1693758626
Gość
Ale super, jak się czujesz? Stresik jest, czy podekscytowanie bardziej? Trzymamy kciuki, dawaj koniecznie znać po!![]()
Dam dam
Podekscytowana jestem
Stresik ? Na razie aż tak się nie stresuje ale na pewno stres i do mnie przyjdzie
Na pewno chce żeby szczęśliwie się ta historia zakończyła
Justyna3210
Fanka BB :)
O kurczę, tak trochę z zaskoczenia Cię biorąDam dam
Podekscytowana jestem
Stresik ? Na razie aż tak się nie stresuje ale na pewno stres i do mnie przyjdzie
Na pewno chce żeby szczęśliwie się ta historia zakończyła![]()
Goodka
Moderator
To już jutro będziesz tuliła swoje szczęścieDam dam
Podekscytowana jestem
Na pewno chce żeby szczęśliwie się ta historia zakończyła![]()
@Nat_Ra ja też dlugo mialam ten dylemat, czy otulacz, czy zwykły kocyk, potem jak się w końcu zdecydowałam, wybrałam przepiękny i cholernie drogi otulacz z Makaszki (250 zł). Pisalam wam, nie wiem czy pamiętacie, że mnie sklep (mamuszka.com) zwodzil, anulowali zamówienie i przez 1,5 msc. nie oddawali kasy. W końcu postraszyłam ich policją i łaskawie oddali
ale do brzegu: ostatecznie zamowilam tańszy otulacz (zwany tam kocykiem) firmy Jukki, kosztował kolo 110 zł, przyszedł piękny, gruby, sprawia wrażenie porządnego. Polecam
![]()
Uwielbiam Makaszke, ale sa strasznie drodzy
Justyna3210
Wow... Nie znałam tej firmy wcześniej, weszłam teraz na stronę zobaczyć, i faktycznie ceny mają jak dla mnie zaporowe, ale jakie mają piękne zdjęcia!Uwielbiam Makaszke, ale sa strasznie drodzymam dla starszego dziecka od nich bambusowa posciel z wypelnieniem. Jest super.
maszak
Hehe ja też makaszkę kojarzę z fajnych fotekWow... Nie znałam tej firmy wcześniej, weszłam teraz na stronę zobaczyć, i faktycznie ceny mają jak dla mnie zaporowe, ale jakie mają piękne zdjęcia!![]()
modesty
No ja do piersi miałam dziecko przystawione przy kontakcie skóra do skrót na sali porodowej. Prosiłam polożna o pomoc ale potem czytałam że lepiej jak dziecko samo się "doczołga"Jak urodzicie i nie ma komplikacji to dostajecie maluszka z pępowiną jeszcze na brzuch i tak sobie leżycie. Potem przychodzi neonatolog badają malucha wycierają. Wwas w tym czasie ogląda ginekolog. Potem jedziecie na salę poporodową(po 2 h prysznic) i tam przystawiasz maluszka do piersi(bynajmniej tak u mnie było). Na dzień dobry jest to dość bolesne i musicie się nastawić niestety na ból. Dlatego trzeba miec krem na pękajace brodawki i polecam kompresy z multimum.
reklama
maszak