reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziewczyny czy to pik?

Załączniki

• 20221103_172035.jpg
    20221103_172035.jpg
    861 KB · Wyświetleń: 120
pewnie dostaniesz na wywołanie dupka 😜 tylko czy nie przedłużysz sobie wtedy sztucznie tego cyklu ? 🤔
no jak nie przyjdzie to idź zobacz, co tam się dzieje z macica
Tylko że prog był w normie po owu🤔.
W zasadzie w środku zakresu referencyjnego.

No dobra, nie ma co gdybać. Teraz jest 31 dc, więc tragedii nie ma.
Do poniedziałku mam czas.

czekam właśnie na wizytę u gina, jeszcze 3 osoby przede mną plus jedna w środku. Powiem Wam, że strasznie dzisiaj mnie boli jajnik. Ćmi mnie cały dzień, ale często właśnie kłuje i naprawdę boli. Wiem, że to może znaczyć wszystko i nic, niczemu tego bólu nie przypisuje. Zaraz się dowiem, czy mi się pecherzyk nie zapada... czuje jakoś podskórnie, że nic z tej owulacji nie będzie
daj znać jak będziesz po

Dziewczyny czy to pik?
Noooo.... tak wygląda:) masz jakieś wcześniejsze do porównania? Mierzysz temperaturę?
A czekam se właśnie w poczekalni 😁
ale nie mam entuzjastycznego nastawienia
To tak jak ja przed każdą wizytą😆
Wysłałam mojemu mężowi wszystkie moje wykresy, premom już uznało, że we wtorek był pik (bo dzisiejszy owulak pokazał 0.19), mąż odpisał "oho, czyli w tym miesiącu seksu już nie będzie:("🤣

reklama
Do góry