reklama
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Na majówkach kiedyś dziewczyny miały akcję z jedna laska, która siała ferment itp...ona ciagle pisze - łamaną polszczyzną( nawet w nicku ma błąd). Ale się uśmiałam z tego:
co jej odpisały
madziara - rewelka - mialam poczytac - ale mnie brzuch od smienia sie rozbolal

milkaaa
Czerwcowa mama'08
Snoopy - zycze ulozenia spraw damsko-meskich - ale nic na sile - jak pisza dziewczyny
Przykro mi ze sie na nim zawiodlas
A tak pozno tu wlaze, ale wlaze
pieknie spedzilismy weekend, pielegnacja ogrodu, zabawy na powietrzu park Dinozaurow, szalenstwa na placu zabaw...
zylaki mi wylaza coraz bardziej, wrrrrrrr
wkleje fotki w fotkach
i milej nocy pozycze
Przykro mi ze sie na nim zawiodlas
A tak pozno tu wlaze, ale wlaze
pieknie spedzilismy weekend, pielegnacja ogrodu, zabawy na powietrzu park Dinozaurow, szalenstwa na placu zabaw...
zylaki mi wylaza coraz bardziej, wrrrrrrr
wkleje fotki w fotkach

i milej nocy pozycze
ja to się porodu przestałam bać - parę godzin i po bólu - najgorzej się boję co bedzie potem. Zazdrosze wam starszych - samodzielnych dzieci albo ich braku
. u nas decyzja o drugim dziecku była podjęta przez naturę i zawsze uważałam że dwa lata to za mało.... Jestem przerażona jak ja sobie poradze z dwójka tak małych dzieci. Ta koleżanka moja co wam pisałam - ona ma różnice 22 miesiace i chcieli tak i była pozytywnie nastawiona a pisała mi że jednak myślała że będzie łatwiej. tylko że jej synek śpi w nocy - moja to się darła i darła. jak będe miec takie drugie dziecko to się pochlastam. Problem jest jeszcze taki ze przy marysi tez jeszcze trzeba dużo rzeczy zrobic - bo trening pieluszkowy zakończył się klapą.... sika po nogach a ja już nie mam siły trzeci tydzień ścierać podłóg za nią... brakuje mi też teraz cierpliwości..... a wiem ze przy oduczaniu pieluchy trzeba mega cierlpliwości. Zresztą skoro za nieco ponad miesiac ma sie urodzic jej brat to nie będe jej narazac na dodatkowe stresy. Nadal lubi flasie.... (rano i wieczór) - reszte posiłków na szczęście je sama ale trzeba jej pomóc. ubrać też się jej trzeba pomóc wiec do samodzielności to jej daleko. Pospieszył się ten mj synek z pół roku jak nic. Gadać tez jeszcze nie wszytsko powie - chociaz pepla z niej okrutna... Także będe miała dwójkę maluchów do obsłużenia - pewnie jeszcze dwójkę alergików i cały dom na głowie..... Chce mi się wyc.....:-
-
-
-(

magdalenkakol
Fan(ka)
Kochane wszystkie macie sliczne brzuszki. Z tego co zauwazylam najmniejszy ma Agacina.. ale taki zgrabniusi..
GŁUSZkUbędę mała taką samą różnicę wiekową jak TY, ale ciesze się z tego bardzo, moja znowu zaczeła robic w pieluchę i nosi pampersa
, a juz wołała
ale jak przestanie chodzić do żłobka na wakacje to ponownie z nią powalczę o wołanie siku

mleczko z kaszka tez je dwa razy dziennie, ale pozostałe posiłki sama, po pierwsze ze bardzo tego chce, a po drugie, że ja chcę aby się szybko nauczyła

taka różnica będzie też u Mamocika, Agusi, Milkii i u naszej kochanej mamy Joasi:-):-):-):-):-):-)
zobaczysz jak za rok bedą sie ze sąbą bawiły naprawde bedzie dobrze

ale jak przestanie chodzić do żłobka na wakacje to ponownie z nią powalczę o wołanie siku

mleczko z kaszka tez je dwa razy dziennie, ale pozostałe posiłki sama, po pierwsze ze bardzo tego chce, a po drugie, że ja chcę aby się szybko nauczyła

taka różnica będzie też u Mamocika, Agusi, Milkii i u naszej kochanej mamy Joasi:-):-):-):-):-):-)
zobaczysz jak za rok bedą sie ze sąbą bawiły naprawde bedzie dobrze

reklama
Madziarka ktoś super odpisała tej przyszłej mamusi hi hi

,
ciekawe czy wzieła ta kobitka to na serio

a teraz opisze wam przykre zdarzenie, może czytałyście o tym w internecie czy widziałyście w wiadomościach, ale wczoraj nie mogłam znaleść sobie miejsca:-
-
-(
dziewczyna wracała samochodem, za miesiąc miała termin porodu czyli była czerwcową mamusią, a tu piany H.........j wjechała jej na czołówkę

miał dwa promile, siedzi teraz w moim mieście na wytrzeźwiałce

ona śmierć na miejscu

chcieli ratować dziecko, ale za nim dowieżli ja do szpitala i zrobili jej cesarkę dziecko juz też nie żyło:-
-
sad:

a temu fiutowi NIC, zero zadrapań,
pomódlcie sie kochane za małego aniołka- był to chłopczyk ,a mam miła zaledwie 22 lata

ciekawe czy wzieła ta kobitka to na serio

a teraz opisze wam przykre zdarzenie, może czytałyście o tym w internecie czy widziałyście w wiadomościach, ale wczoraj nie mogłam znaleść sobie miejsca:-
dziewczyna wracała samochodem, za miesiąc miała termin porodu czyli była czerwcową mamusią, a tu piany H.........j wjechała jej na czołówkę

ona śmierć na miejscu

a temu fiutowi NIC, zero zadrapań,
pomódlcie sie kochane za małego aniołka- był to chłopczyk ,a mam miła zaledwie 22 lata
Podziel się: