Bolilol
Fanka BB :)
dzisiaj, 3dcw którym dniu cyklu robiłaś te badania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj, 3dcw którym dniu cyklu robiłaś te badania?
Kreska jest bez 2 zdań to CIONSZ. Gratuluję i sikaj dalej jesli masz testy do czwartku. Życzę nudnej i szczęśliwej ciążyZrobiłam strumieniowy, chyba jest kreskajak sądzicie? Sikac rano jeszcze raz? Beta dopiero w czwartek. Dzisiaj może być 10dpo albo, nie mialam monitoringu oscyluje na testach owulacyjnych
![]()
Zazuu z zachowaniem jakich zasad?Tsh za wysokie, stosunek lh/fsh taki se ale podobno już się od patrzenia na to odchodzi, no a prolaktyna zdecydowanie za wysoka z tym że ją ciężko dobrze zbadać więc bym powtórzyła z zachowaniem wszystkich zasad
A nie mówiłamA wczoraj było ledwo codzisiaj widac
Gratulacje!Zrobiłam strumieniowy, chyba jest kreskajak sądzicie? Sikac rano jeszcze raz? Beta dopiero w czwartek. Dzisiaj może być 10dpo albo, nie mialam monitoringu oscyluje na testach owulacyjnych
![]()
Ja tez widzę cieńZrobiłam strumieniowy, chyba jest kreskajak sądzicie? Sikac rano jeszcze raz? Beta dopiero w czwartek. Dzisiaj może być 10dpo albo, nie mialam monitoringu oscyluje na testach owulacyjnych
![]()
ogilnie rzecz ujmujac: trzeba sie wyspać, pobranie rano, co najmniej dzień wcześniej: brak wysiłku fizycznego, brak seksu (włącznie z np. drażnieniem sutkow), brak alkoholu, generalnie unikanie jakiegoś pobudzenia, stresuZazuu z zachowaniem jakich zasad?
Dziękuję za tą niefabryczna kreskęA nie mówiłamna fabryczną była za gruba
![]()
to jestem gotowa na jutrzejsze badanieogilnie rzecz ujmujac: trzeba sie wyspać, pobranie rano, co najmniej dzień wcześniej: brak wysiłku fizycznego, brak seksu (włącznie z np. drażnieniem sutkow), brak alkoholu, generalnie unikanie jakiegoś pobudzenia, stresu
Od piku owulacja może pojawić się od 12 do 36h także od na trzona, odczekać chwile do czasu upłynnienia nasienia i można śmigaćDziewczyny od piku mam liczyć ze jutro jest owulacja? I w środę będzie 1dpo?