aneta85aneta
Fanka BB :)
Dzięki wielkieKreska jest bez 2 zdań to CIONSZ. Gratuluję i sikaj dalej jesli masz testy do czwartku. Życzę nudnej i szczęśliwej ciąży❤❤❤❤
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki wielkieKreska jest bez 2 zdań to CIONSZ. Gratuluję i sikaj dalej jesli masz testy do czwartku. Życzę nudnej i szczęśliwej ciąży❤❤❤❤
![]()
ogilnie rzecz ujmujac: trzeba sie wyspać, pobranie rano, co najmniej dzień wcześniej: brak wysiłku fizycznego, brak seksu (włącznie z np. drażnieniem sutkow), brak alkoholu, generalnie unikanie jakiegoś pobudzenia, stresu
Edit: sorry, dopiero teraz ogarnęłam, że to było do Zazuu
Dzięki wielkiejeszcze do mnie nie dotarło. Zmieniłam lekarza na jutro, testować bete będę w środę
![]()
wiecie dziewczyny, że jesteście cudowne i niezastąpione?Nie ma znaczenia kto odpowiada jeśli odpowiada mądrze, a tak właśnie się stało![]()
wiecie dziewczyny, że jesteście cudowne i niezastąpione?![]()
Liczę, że jak jutro będę miała wyniki to mi pomożecie![]()
Wiem, już byłam kiedys w ciąży. Zrobię tylko badania i mam tylko teleporade. Do lekarza umowie sie gdzis za 2/3 tygodnie.Lekarz jeszcze nic nie zobaczy jak v coś
Skąd info, że podwyższona prolaktyna to wynik torbieli przysadki?dziękuję Ci bardzo! Niestety podwyższona prolaktyna to wynik torbieli przysadki, za każdym razem jak ją badam tak to wygląda, z tego co kojarzę temu wynikowi na szczęście daleko do mojego rekordu![]()
przepraszam, że pytam a teleporada w jakim celu? Może pierw jednak warto potwierdzić ciążę, żeby wiedzieć co mówić lekarzowi?Wiem, już byłam kiedys w ciąży. Zrobię tylko badania i mam tylko teleporade. Do lekarza umowie sie gdzis za 2/3 tygodnie.
Może chociaż da skierowanie na betę ?przepraszam, że pytam a teleporada w jakim celu? Może pierw jednak warto potwierdzić ciążę, żeby wiedzieć co mówić lekarzowi?
od neurologa i endokrynologa po wykryciu torbieli i zobaczeniu wy...eee...fruniętej w kosmos prolaktynySkąd info, że podwyższona prolaktyna to wynik torbieli przysadki?