Calineczka92
Fanka BB :)
Nie wiem co, życzę jej dobrze żeby się skończyło, ale dla mnie to temat sor, ginekolog, położnaDla mnie to nie wygląda jak czop, jednak jest niepokojące

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem co, życzę jej dobrze żeby się skończyło, ale dla mnie to temat sor, ginekolog, położnaDla mnie to nie wygląda jak czop, jednak jest niepokojące
Powiększałam nawet i próbowałam sobie ustalić wielkość w odniesieniu do kwiatuszków z papieruPodziwiam, że się tak przypatrzyłaś![]()
mam taki sam papier na chaciePowiększałam nawet i próbowałam sobie ustalić wielkość w odniesieniu do kwiatuszków z papieru![]()
Powiększałam nawet i próbowałam sobie ustalić wielkość w odniesieniu do kwiatuszków z papieru![]()
Przynajmniej miałabyś komu wysyłać takie fotki w razie wuuuuGdybyśmy były bliższymi koleżankami powiedziałabym, że jesteś poyebana![]()
Przynajmniej miałabyś komu wysyłać takie fotki w razie wuuuu![]()
ale rysunki mogą być?Umówmy się zatem oficjalnie, że mogę uleczać Wasze macice, ale bez analizowania Waszych wydzielin![]()
masz w innych jednostkach niż myNo i co tam wypatrzyłas ciekawego?
Co Wy wiecie o wysokiej prolaktynie![]()