Helilo
Fanka BB :)
ja mam Dysona i też *****Mam bezprzewodowego Philipsa z prawie 3 koła i nie polecam![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam Dysona i też *****Mam bezprzewodowego Philipsa z prawie 3 koła i nie polecam![]()
Ja mam roborocka z mopem i chwalę sobie, dojeżdża wszędzieDziewczyny wiem, ze to nie miejsce, ale dla rozluźnieniatyle nas tu jest i wiekszosc ma sierściuchy❤ moje odkurzacze zyją max 3 lata i kaplica. Mam robota ale nie wszedzie dojdzie, polecicie mi odkurzacz dobry ale max do 600zł , który używacie i jestescie zadowolone? Ja myślę o stojącym bezprzewodowym, bo tych kablowych juz mam dość.
Przepraszam, jesli was moj post wytrąci![]()
o a miałam fantazje wymienić na dysonaja mam Dysona i też *****![]()
Teściowej kupiliśmy takiego to po roku z górką baterii jej nie starcza na całe mieszkanieMam bezprzewodowego Philipsa z prawie 3 koła i nie polecam![]()
No nie gadaj, mój stary się na to napalił jak szczerbaty na suchary, co jesteśmy w media expert to musimy iść pooglądaćja mam Dysona i też *****![]()
o a miałam fantazje wymienić na dysona![]()
Mój tez i on sobie bardzo chwali, dlatego mówię to tylko Wam ciiiiNo nie gadaj, mój stary się na to napalił jak szczerbaty na suchary, co jesteśmy w media expert to musimy iść pooglądać![]()
Ja po wszystkich cudnych odkurzaczach za kupę kasy, kupiłam z karchera ten przemysłowy. Nie potrzebujesz worków, wciąga wszystko tak, ze żaden odkurzacz takiej mocy nie ma, a kosztuje 250zl xd.Dziewczyny wiem, ze to nie miejsce, ale dla rozluźnieniatyle nas tu jest i wiekszosc ma sierściuchy❤ moje odkurzacze zyją max 3 lata i kaplica. Mam robota ale nie wszedzie dojdzie, polecicie mi odkurzacz dobry ale max do 600zł , który używacie i jestescie zadowolone? Ja myślę o stojącym bezprzewodowym, bo tych kablowych juz mam dość.
Przepraszam, jesli was moj post wytrąci![]()
Teściowej kupiliśmy takiego to po roku z górką baterii jej nie starcza na całe mieszkaniena reklamacji już był dwa razy
![]()