Bolilol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez wezmę z Was przykład i popracuje w łóżku ale z mezem wieczorem jak wróci po 5 dniach nieobecności, do piku dluga droga 11 dzień cyklu, ale 21 wyjeżdża i wraca 24.11 więc muszę się natrzonować na zapasJa dziś biorę przykład z @LadyCaro i pracuje z łóżka![]()
Ja dzisiaj 11 dc , a wczoraj miałam pikJa tez wezmę z Was przykład i popracuje w łóżku ale z mezem wieczorem jak wróci po 5 dniach nieobecności, do piku dluga droga 11 dzień cyklu, ale 21 wyjeżdża i wraca 24.11 więc muszę się natrzonować na zapas![]()
Nie jesteś jedyną kobietą, której się coś przesunęło więc ja trzymam kciuki, że będzie ok.Tak, bede dzwonić. Ale z tego co wczoraj zrozumialam, to oni dopiero beda potwierdzać zabiegi na przyszly tydzień wiec i tak nie bedzie nic wiadomo. Wiec pewnie mnie wpisze gdziestam i jak bedzie potwierdzać da mi znac.
Czuje ze nic z tego nie bedzie.
Oprócz tego co napisała @Zazuu to jeśli te wyniki były w 3dc to estradiol jest bardzo wysoki.Przepraszam że dopiero dziś wstawiam te wyniki ale mam teraz trochę trudny czas i jestem tutaj w kratkęPoniżej zdjęcia
wystarczy ze wejdziesz na Shopee i założysz konto. Potem możesz płacić blick.
Dzięki dziewczyny zaraz spróbuje kupić i do tego nie przepaść w czeluściach wspaniałego chińskiego badziewiaLink do: TEST CIĄŻOWY STRUMIENIOWY PINK SUPER CZUŁY 2 DNI | Shopee Polska Trzeba założyć konto a później już praktycznie tak jak na allegro się kupuje. Jest też aplikacja.
Ale po co sie tak męczyćDziś już nic tam się nie dzieje, jest okej. Na test za wczas. Temperatura też nie jest jakaś szalona
, ale akurat do ciąży nią się wcale nie można sugerować bo też musi być sporo pomiarów
. Poczekam przynajmniej do 10dpo, chociaż wpisałam się na test dopiero na 25.11 dzień przed
i może tyle wytrzymam
.
Ja właśnie założyłam konto i zakupiłam separator do jajekDzięki dziewczyny zaraz spróbuje kupić i do tego nie przepaść w czeluściach wspaniałego chińskiego badziewia![]()
Ja tez sikam juz na owulaki ale nici z tego.Ja dzisiaj 11 dc , a wczoraj miałam pik