reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Przyjdzie taki dzień, ze w tych bardzo niepotrzebnych rzeczach znajdziesz coś co właśnie jest Ci w tej chwili absolutnie niezbędne.
Wtedy zza ściany wyskoczy on
I krzyknie
HA!!!
Angry Will And Grace GIF by HULU

Nie, bo brałam 125 ale rozumiem, ze masz prawo czuć się zle, w końcu ovi powoduje w efekcie skok progesteronu wiec objawy mogą być „ciążowe”.

I to jest motto mojego Starego.
Kiedyś zabronił mi wyrzucić spryskiwacz do kwiatków, którego zbiornik stopiłam wrzątkiem bo sam spryskiwacz jest DOBRY. Chooy, że już kupiliśmy 4 nowe po 3 zl sztuka (full zestaw i spryskiwacz i butelka, piękne, amerykańskie, kolorowe) spryskiwacz dalej leży w garażu i czeka az za 40 lat powiem "wiesz Kochanie mam tutaj taka plastikową butelkę ze standardowym gwintem, bardzo chciałabym sobie w nią wkręcić spryskiwacz, a akurat nie mam" i właśnie wtedy zadzieje się magia 😂

Tak wygląda życie z poznaniakiem drodzy Państwo 😂

reklama
Kiedyś zabronił mi wyrzucić spryskiwacz do Kwiatkowskiego, którego zbiornik stopiłam wrzątkiem bo sam spryskiwacz jest DOBRY. Chooy, że już kupiliśmy 4 nowe po 3 zl sztuka (full zestaw i spryskiwacz i butelka, piękne, amerykańskie, kolorowe) spryskiwacz dalej leży w garażu i czeka az za 40 lat powiem "wiesz Kochanie mam tutaj taka plastikową butelkę zr standardowym gwintem, bardzo chciałabym sobie w nią wkręcić spryskiwacz, a akurat nie mam" i właśnie wtedy zadzieje się magia 😂

Mój Stary z kolei kocha pudełka. Każde pudełko po czymkolwiek zostawia, bo fajne pudełko i się przyda. I tym sposobem mamy zajebane pudełkami różne miejsca w domu. Pustymi oczywiście. Czasem je wyrzucam i Stary się nie orientuje.
Hitem jest moim zdaniem jak przychodzi karma dla kota to w zgrzekach ofoliowanych na takich kartonowych tackach. Każda taka tacka jest odłożona. Po co? **** wi.

Jak będzie to będzie, a jak nie będzie to nie będzie 😎
Tak to najmądrzejsze co umiem dziś z siebie wykrzesać 😂
Dokładnie, ja się cieszę, że owulacja jest, będę sobie monitorować cykl temp.,może zamówię jakieś testy owulacyjne, przejdę się do ginekologa gdzieś bliżej owulacji na usg, a mężowi zamówię w przyszłym tygodniu fertilMan. Na razie czekam czy cykl faktycznie 43 dni będzie trwał.
Ogólnie nie nastawiam się na ciążę 🙈

Kiedyś zabronił mi wyrzucić spryskiwacz do kwiatków, którego zbiornik stopiłam wrzątkiem bo sam spryskiwacz jest DOBRY. Chooy, że już kupiliśmy 4 nowe po 3 zl sztuka (full zestaw i spryskiwacz i butelka, piękne, amerykańskie, kolorowe) spryskiwacz dalej leży w garażu i czeka az za 40 lat powiem "wiesz Kochanie mam tutaj taka plastikową butelkę ze standardowym gwintem, bardzo chciałabym sobie w nią wkręcić spryskiwacz, a akurat nie mam" i właśnie wtedy zadzieje się magia 😂

Mój Stary z kolei kocha pudełka. Każde pudełko po czymkolwiek zostawia, bo fajne pudełko i się przyda. I tym sposobem mamy zajebane pudełkami różne miejsca w domu. Pustymi oczywiście. Czasem je wyrzucam i Stary się nie orientuje.
Hitem jest moim zdaniem jak przychodzi karma dla kota to w zgrzekach ofoliowanych na takich kartonowych tackach. Każda taka tacka jest odłożona. Po co? **** wi.
Mogłabym sobie z chłopakami rękę podać, tez zbieram pudełka 😀 i inne bardzo ważne rzeczy, ale jakby przyszedł koniec świata to my byśmy przetrwali!!!! My!!! W domku z kartonu i z zadbanymi, odpowiednio zroszonymi kwiatkami 😀

Jeśli chodzi o zbierania, to mój to nie lubi za dużo nieprzydatnych rzeczy trzymać, ja jak zostawiam to wiem, że wykorzystamy, a on by to wyrzucił, a potem okazuje, że akurat to mu się przydaje 😂😂😂

Mogłabym sobie z chłopakami rękę podać, tez zbieram pudełka 😀 i inne bardzo ważne rzeczy, ale jakby przyszedł koniec świata to my byśmy przetrwali!!!! My!!! W domku z kartonu i z zadbanymi, odpowiednio zroszonymi kwiatkami 😀

Mało tego, jak przyjdzie koniec świata to mój Stary z zebranych kabli, niedziałających anten, śrubek nie wiadomo od czego, plastikowych połamanych cośów, pudełek, zraszaczy, kieliszków i talerzy, które kazałam wyrzucić, starych butelek i niedziałających dekoderów zbuduje maszynę pokonującą koniec świata i wszyscy będziemy mogli spać spokojnie.
Tak więc nie bójcie się, sypiam z psychopatą żebyście wy mogły być bezpieczne 😂

Przyjdzie taki dzień, ze w tych bardzo niepotrzebnych rzeczach znajdziesz coś co właśnie jest Ci w tej chwili absolutnie niezbędne.
Wtedy zza ściany wyskoczy on
I krzyknie
HA!!!
Angry Will And Grace GIF by HULU

Nie, bo brałam 125 ale rozumiem, ze masz prawo czuć się zle, w końcu ovi powoduje w efekcie skok progesteronu wiec objawy mogą być „ciążowe”.
Fajnie dobierasz te gify ❤️

reklama
Do góry