Kwiatuszek1234
Fanka BB :)
Mówiłam dokładnie to samo, a teraz trzecie w drodzezaplanowane, wystarane. Nigdy nie mów nigdy
trzymam za Ciebie kciuki.
Dzięki!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mówiłam dokładnie to samo, a teraz trzecie w drodzezaplanowane, wystarane. Nigdy nie mów nigdy
trzymam za Ciebie kciuki.
Urodzisz, zapomnisz i będziesz chciała kolejne.Dziękuję. Ja odliczam dni do czasu kiedy mi w końcu minie. Mam wielką nadzieję, ze to będzie zaraz ...
Ja już wiem, że na kolejne dziecko się nie zdecyduje na pewno. Zbyt ciezko to przechodze.
Oby mi przeszło w 13 tygodniu jak Tobie.
Urodzisz, zapomnisz i będziesz chciała kolejne.Ja już zapomniałam i chciałabym drugie.
A mnie trzymało 4 koszmarne miesiące. Zaliczyłam 3 wizyty z tego powodu w szpitalu. W ciąży byłam od początku roku, mdłości zaczęły łapać pod koniec stycznia, w połowie lutego 1szy raz szpital. W marcu drugi raz, kwiecień trzeci. Za każdym razem (może najmniej za ostatnim) byłam skrajnie odwodniona. Nie byłam w stanie funkcjonować, nawet myśleć. Wymiotowałam 24/7, niekiedy nawet co 15 minut. Trochę pomagał torecan, trochę diphergan. Z tym, że jak brałam tabletki to tak mi niedobrze w brzuchu było, że już wolałam zwymiotować niż to powstrzymywać. Wszystkie położne mi mówiły, że tak naprawdę nic skutecznie nie pomoże, że potrzeba cierpliwości, bo to z czasem mija. Mi minęło, jak mówiłam, po czterech miesiącach. Dziecku absolutnie nic się nie stało, mam zdrowego synka.
Życzę jak najszybszego powrotu do formy. Czytałam, że czasem ulga przychodzi po 12 tyg, czasem po 16. Trzymaj się.