Brownie1992
Moderator
Laski podziwiam Was za mierzenie temperatury 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możliwe, że masz rację. Ja też tak coś tylko musnęłam, jestem zielonaw sumie chyba nie musi być powyżej 37 stopni, bo mamy różna temp. podstawową. Ale powinna utrzymywać się na poziomie wyższym niż przez 6 ostatnich pomiarów z poziomu niższego (przed owu), ale to tylko to, co wyczytałam, nie wiem jak jest naprawdę.
daj spokój, to jest jeden z powodów mojego doła. Pracuje na home office i normalnie wstaje o 9. Teraz budzik na 6 i od tej 6 już nie mogę zasnąć, a kładę się spać jak wcześniej. Jestem 3h snu na dobę w dupę.Laski podziwiam Was za mierzenie temperatury![]()
Ja myslalam, że nie ogarnę i to straszne ble ble, a w sumie poszło gładkoLaski podziwiam Was za mierzenie temperatury![]()
A to ja się budzę 5.30, dalej drzemka do 6.30-7.00 i wstaje z mężemdaj spokój, to jest jeden z powodów mojego doła. Pracuje na home office i normalnie wstaje o 9. Teraz budzik na 6 i od tej 6 już nie mogę zasnąć, a kładę się spać jak wcześniej. Jestem 3h snu na dobę w dupę.
Właśnie dlatego to pierdzieledaj spokój, to jest jeden z powodów mojego doła. Pracuje na home office i normalnie wstaje o 9. Teraz budzik na 6 i od tej 6 już nie mogę zasnąć, a kładę się spać jak wcześniej. Jestem 3h snu na dobę w dupę.
myślałam, że tak to będzie wyglądać. Budzik, chwila mierzenia temperatury i dalej lulu. A to jednak tak nie działa...A to ja się budzę 5.30, dalej drzemka do 6.30-7.00 i wstaje z mężem![]()
Ja na szczęście daje radę ufff.myślałam, że tak to będzie wyglądać. Budzik, chwila mierzenia temperatury i dalej lulu. A to jednak tak nie działa...
Nie ma po coTestuj, testuj, ja już jeden test tam robiłam około 8dpo. A obecnie nie przyszły
![]()
Czemu, tak sądzisz?Nie ma po co![]()