U
użytkowniczka 212
Gość
@zariamybura jak u Ciebie?
@krasulkaa a Ty dostałaś ten okres? bo pamiętam, ze jakieś zawirowania miałaś
@krasulkaa a Ty dostałaś ten okres? bo pamiętam, ze jakieś zawirowania miałaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie!Dziewczyny testy z dzisiaj ranadalej w to nie wierze..bo nie mam żadnych dolegliwości bólów jak przy córce... dzisiaj / jutro miała być miesiączka. 13 dni po owu
nie umiem się cieszyć, no cieszy mnie coś w środku ale rozum mi mowi żeby poczekać do wizyty u gina
![]()
nic nie mówiła. Kazała plemniki zbadać…ale z tego co pamiętam mówiła, że mimo to nie przekreśla cyklu?
A mówiła czy Ty masz coś dalej robić z tym endometrium? Skontrolować czy coś?
No na to wychodzi że tak a ja spisałam przez nią cykl na stratygratuluję kresekczyli jednak choroba to była dobra wróżba
![]()
GratulacjeSłuchajcie mąż pojechał do apteki po odbiór Fertilmana, ja se siknęłam wtedy. Biel to schowŁam do kieszeni szlafroka. Mąż wrócił, zaczęłam z nim rozmawiać o diecie, że nie może jeść majonezu słoikami itd. Postanowiłam ten test wywalić mówiąc mu, że zrobiłam i nic z tego. Spojrzałam jeszcze raz i dostrzegłam krechy. Mąż po pierwszym szoku i radości stwierdził: ufff, będę mógł jeść majonez