Bolilol
Fanka BB :)
@Aczkolwiek@to_na_pralkę jak Ty się dziś czujesz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

ale chyba to jednak coś mnie po prostu bierze i osłabienie organizmu, na horyzoncie widzę już opryszczkęTo ja chyba tez te objawy pomyliłam z grypą. W środę miałam silny ból głowy i biegunkę i pomyślałam sobie ze może to coś? Bo te jajniki z podbrzuszem tam tak intensywnie czułamDziś już nic nie boli. Biegunka trwała z 2h i głowa może pół dnia bolała i tyle. Ostatnio takie coś miałam po trzy dni po dniach płodnych przed pierwszą ciąża i mój się śmieje ze jak mam biegunkę to może coś będzie

no tu było kilka dziewczyn ostatnio, którym choroba poprzedzała wieść o cionszuale chyba to jednak coś mnie po prostu bierze i osłabienie organizmu, na horyzoncie widzę już opryszczkę
Niestety nie, nie wiedziałam nawet kiedy w koncu ta owu byla, jesli była. Owulaki wychodzily mi 22 23 24.11 bardzo mocne i identyczne.a Ty robiłaś tego proga w 7dpo w końcu?
w takim razie niech ten Mikołaj w tym roku będzie łaskawy. Swoją drogą mam sentyment do tej daty bo to miał być mój termin poroduno tu było kilka dziewczyn ostatnio, którym choroba poprzedzała wieść o cionszu

No właśnie wręcz przeciwnie.
Ten prog jest, jak na I trymestr ciąży.
Dokładnie tak było też w przypadku moich dwóch pierwszych dzieci. Choroba, zapalenie ucha, opryszczki, bóle brzucha, wymioty i to były dni przed spodziewanym okresem. Potem całe ciąże niedoleczona chodziłam. Bolały uszy i katar ... Teraz też siedzę na L4 z.angina. nawet chyba dostałam uczulenie na antybiotyk bo mam coś w rodzaju opryszczki na palcu u ręki. Duże piekące i swędzi.no tu było kilka dziewczyn ostatnio, którym choroba poprzedzała wieść o cionszu
U mnie premom tez pokazuje, ze 9 dni po. Ale ja nie wiem jak do tego podejść, bo ostatni stosunek byl przed ovu 20.11 pik 22.11 i kolejny stosunek 24.11 więc nie wiedzialabym jak się odnieść do tego ile dni po jestemmelduje jak mówiłam 9dpo - biało

niby 9 dpo ale większe szanse na zapłodnienie wydają  mi się  byc w dn 24.11 niż ze stosunku 3 dni przed owulacją???  No nie wiem  zobaczę temperaturę jutro, jak spadek po ptakach, jak wzrost no to test.
 niby 9 dpo ale większe szanse na zapłodnienie wydają  mi się  byc w dn 24.11 niż ze stosunku 3 dni przed owulacją???  No nie wiem  zobaczę temperaturę jutro, jak spadek po ptakach, jak wzrost no to test.oo kurde to coś organizm musiał ci rzeczywiście wyrzucić. Ja jak mam osłabiony to zaraz opryszczka jest, w ostatniej ciąży miałam w 7 tygdoniu i później po zabiegach tak samo.Dokładnie tak było też w przypadku moich dwóch pierwszych dzieci. Choroba, zapalenie ucha, opryszczki, bóle brzucha, wymioty i to były dni przed spodziewanym okresem. Potem całe ciąże niedoleczona chodziłam. Bolały uszy i katar ... Teraz też siedzę na L4 z.angina. nawet chyba dostałam uczulenie na antybiotyk bo mam coś w rodzaju opryszczki na palcu u ręki. Duże piekące i swędzi.
 oby mnie te dziewczyny zaraziły
 oby mnie te dziewczyny zaraziły ale dzisiejszy test nie dał mi wiary za bardzo
 ale dzisiejszy test nie dał mi wiary za bardzo